Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Helaas moeten we melden dat actrice Catherine Coulsen (zie foto) op 71-jarige leeftijd is overleden. Mevr. Coulsen is vooral bekend als de “Log-Lady’ uit de tv-serie Twin Peaks. Ze zou ook in de nieuwe reeks te zien zijn. We wensen haar familie en vrienden veel sterkte.

* Raven Banner Entertainment heeft de wereldwijde rechten gekocht en een credit als producent van Crabs!, een genrefilm van schrijver/regisseur Pierce Berolzheimer over de inwoners van de Californische plaats Mendocino die te maken krijgen met moordzuchtige hoefijzerkrabben (ook wel bekend als degenkrabben) die gemuteerd zijn door het nucleaire afval van de Fukushima ramp. De film wordt omschreven als een liefdesbrief aan praktische effecten en “old school” monster films. De film is momenteel in post-productie voor een release in het eerste kwartaal van 2016.

* Goed nieuws! Producent Morgan Creek heeft geen plannen voor een remake van The Exorcist. De laatste dagen gingen daar geruchten over, maar de maatschappij heeft nu zelf in een tweet aangegeven dat daar niets van waar is.

* Het eerste castingnieuws voor de live-action verflming van de anime Death Note. Nat Wolff (The Fault In Our Stars) zal de hoofdrol spelen in de film van regisseur Adam Wingard (You’re Next) over een jonge student die een bovennatuurlijk notieboekje in handen krijgt waarmee hij personen vermoorden wiens naam hij in het boekje schrijft. De opnames starten in de lente van 2016 met een scenario van Jeremy Slaten (The Lazarus Effect).

* We krijgen met Vessels weer een film over een spookschip. Deze keer neemt Ryuhei Kitamura (Midnight Meat Train) de regie waar van de film die gaat over de Queen Mary, één van de plekken waar de meeste spoekn rondwaren volgens “experts”. Ubiquity Studios zal de film produceren en heeft Gary Dauberman (Annabelle) aangesteld om het scenario te schrijven.

* Producent Jason Blum en zijn maatschappij Blumhouse mogen wel de meest succesvolle horrorproducent van dit moment worden genoemd. Daarom is niet niet zo vreemd dat ook buitenlandse studios zijn hulp vragen. Daarom heef BlumHouse nu een overeenkomst gesloten met Showbox Inc. om maar liefst 6 Zuid-Koreaanse horrorfilms te maken in de komende vijf jaar. Recent sloot Blumhouse al een deal met Huayi Brothers om 6 Chinese genrefilms te maken in een persode van 3 jaar. Meer info volgt zodra het bekend wordt gemaakt.

* Mocht je volgend jaar 1-3 juli je vakantie vieren op IJsland, dat kun je moet je het ATP Festival in Asbru bezoeken aangezien niemand minder dan John Carpenter voor het eerst een live optreden verzorgen waarbij hij niet alleen muziek speelt van zijn filmscores, maar ook van zijn recente album Lost Themes en enkele nieuwe composities. Hij wordt bijgestaan door zijn zoon Cody en zijn petekind Daniel Davies die al meededen op het album.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter