Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Paramount Pictures gaat op zoek naar een nieuwe regisseur voor World War Z 2. De reden is namelijk dat beoogd regisseur Juan Antonio Bayona namelijk geen tijd heeft om de film dit jaar te schieten terwijl de opnames gepland staan voor komende zomer. Bayona heeft het te druk met het afronden van zijn nieuwe film A Monster Calls die eind dit najaar te zien moet zijn. WWZ2 moet in juni 2017 in de bioscoop gaan draaien. We laten het je weten zodra er een nieuwe regisseur is gevonden.

* Welke rol Laura Dern (Jurassic Park) gaat spelen in Twin Peaks is nog niet bekend gemaakt, maar er wordt gefluisterd dat ze rol van Diane zal spelen, de nog nooit gezien secretaresse van FBI agent Dal B. Cooper (Kyle Maclachlan). Daarmee worden de twee acteurs wederom herenigd met met David Lynch die hen eerder regisserde in Blue Velvet.

* Hoewel zijn 31 nog moet verschijnen heeft het ervan weg dat Rob Zombie al bezig is met een nieuwe film. Volgens zijn website is hjbezig met een nieuwe film en roept men fans op om te reageren. Men heeft 200 “hardcore fans” nodig die een gruwelijk monster, een moordzuchtige robot of hun doorgedraaide zelf spelen. De film wordt in februari in Los Angeles opgenomen. Het is onduidelijk of het om een echte film gaat of een concert film, eveneens is er geen titel bekend gemaakt.

* Komende week beginnen in Australië de opnames van Safe Neighborhood, een film die wordt omschreven als “Scream meets Home Alone”: Een babysitter beschermt een 12-jarige jongen als vreemdelingen inbreken. Echter komt ze er snel achter dat het geen gewone inbraak is. De hoofdrol wordt gespeeld door Olivia DeJonge terwijl Levi Miller het kind speelt. DeJonge zal overigens worden herenigd met Ed Oxenbould (in een onbekende rol) waarmee ze samen speelde in The Visit. De regie is in handen van Chris Peckover (Undocumented)

* Het boek The Fireman van Joe Hill (Horns) verschijnt pas in mei in de (Amerikaanse) winkels, maar 20th Century Fox heeft de filmrechten al gekocht en Louis Letterier (The Incredible Hulk) vastgelegd als regisseur. In het boek vallen mensen te prooi aan een nieuwe dodelijke plaag waarbij men eerst zwarte en goudkleurige vlekken op het lichaam krijgt (die er uitzien als drakenschubben) en men uiteindelijk in vlammen uitbarts. Een jonge besmette vrouw is zwanger maar krijgt te maken met een mysterieus iemand in een vieze gele brandweer jas. Die vreemdeling lijkt het vuur te kunnen beheersen om het als schild of wapen te gebruiken.

* 20th Century Fox heeft een trailer uitgebracht voor de film The Other Side Of The Door van regisseur Johannes Roberts over een een gezin dat in het buitenland woont. Als de zoon overlijdt besluit de moeder om een oud ritueel uit te voeren waardoor ze de deur naar het hiernaals kan openen om nog een laatste keer met haar zoon te praten. In de hoofdrollen zien we Sarah Wayne Callies (The Walking Dead) en Jeremy Sisto (The Returned). De film werd geproduceerd door Alexandre Aja (The Hills Have Eyes remake). Een Nederlandse release is nog niet aangekondigd.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter