Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* DreamWorks gaat samenwerken met producent Frank Marshall (Jurassic World, aan een film genaamd Cropsey. Het project wordt een mix van horror, humor en avontuur. Het verhaal komt van Richard Naing and Ian Goldberg (komende The Autopsy of Jane Doe) die ook het scenario zullen schrijven. Cropsey gaat over een zomerkamp dat geplaagd wordt door een broodje-aap-verhaal dat stamt uit de koloniale tijd.

* Een tijdje terug hadden we het over een echte zaak waarin een jong gezin werd lastig gevallen door een onbekende man die onheilspellende brieven stuurde en het jonge bloed van de kinderen opeiste. TV-zender NBC heeft nu een serie in ontwikkeling die losjes gebaseerd is hierop en heeft in Alexander Cary (Homeland) een producent gevonden. Wanneer de serie gaat verschijnen is onbekend.

* In Engeland is men bezig met de opnames van The House Of Screaming Death, een nieuwe anthology film waarvan de producenten melden dat het de Britse “gothic” traditie in ere houdt met verhalen over vampirisme, hekserij, de Vrouw in het Grijs en occulte zaken… Enkele van de hoofdrollen wordne ingevuld door Charlie Clarke, Andy Simon, Tom Loone, Sha’ori Morris, Kiah Reeves en Chris Lines. De release staat gepland voor het derde kwartaal van 2016.

* Regisseur Marcus Dunstan heeft laten weten dat hij graag Gillian Jacobs (zie foto, Bad Milo), als hoofdrolspeelster wil hebben voor zijn Halloween Returns. Verder heeft Dunstan laten weten dat hij momenteel bezig is met bewegingtests met potentiele Michaels. Hij wil de klassieke Michael naar het witte doek brengen, en volgens hem zijn de bewegingen van de spraakloze moordenaar van groot belang daarin. Halloween Returns zal verder borduren op de gebeurtenissen uit de eerste twee originele films uit de franchise. Malek Akkad zal samen met Matthew Stein dit nieuwe deel produceren.

* Er lijkt toch weer nieuw leven in de Susperia remake te zijn geblazen. Lange tijd zou David Gordon Green de fim gaan regisseren, maar nu heeft een van producers van de remake, Luca Guadagnino, aangegeven dat hij de film zelf gaat regisseren. Volgens Hitfix was de samenwerking tussen Guadagnino en de cast van A Bigger Splash zodanig goed dat men heeft besloten om weer samen te werken aan Susperia. De cast zou dan bestaan uit Dakota Johnson, Matthias Schoenaerts, Ralph Fienness en Tilda Swinton. Maar dat is slechts een gerucht uit het filmfestival van Venetië.

* Myriad Pictures heeft met “Scoundrel” een nieuw label opgericht voro genrewerk 9in dit geval horror, thriller en actie). De eerste film op dit label is Hangman een found footage film met o.a. Jeremy Sisto (Wrong Turn), Ty Simpkins (Insidious), Kate Ashfield (Shaun Of The Dead) en Ryan Simpkins. De film wordt geregisseerd door Adam Mason (The Devil’s Chair) die samen met Simon Boyes het scenario schreef over een familie die na het opruimen van de rommel van een inbraak verder gaat met hun leven…maar ze weten niet dat de indringer er nog steeds is en overal in het huis kleine camera’s heeft verborgen waarmee hij ze kan volgen vanuit zijn geheime verstopplek op zolder.De film moet in 2016 verschijnen.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter