Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De nieuwe Nederlandse horrorfilm The Windmill Massacre zal te zien zijn tijdens Mr. Horror’s Halloween Horror Show op 29 oktober en zal daarna via een reguliere release de Nederlandse bioscopen onveilig maken. Dit maakte regisseur Nick Jongerius vandaag bekend via Facebook. De film krijgt overigens zijn Nederlandse premiere tijdens het NFF op 24 september.

* De nieuwe film The People Garden speelt zich af in het zelfde zelfmoordbos als in The Forest, maar kent wel met Pamela Anderson een opvallende naam. Ze speelt een 90’s sexbom die meespeelt in de nieuwe videclip van een rocker die spoorloos is verdwenen tijdens de opnames in het Japanse bos. De vriendin van de muzikant komt ook aan en wilde eigen haar relatie met hem beeindigen maar probeert nu het mysterie op te lossen. Dree Hemingway, Francois Arnaud, Jai Tatsuto en James Le Gros spelen de hoofdrollen in deze tweede film van regisseur Nadia Litz. Of The People Garden ook in Nederland verschijnt is onbekend.

* Niet echt een verrassing: er komt een tweede seizoen van de succesvolle Netflix-serie Stranger Things. De zich in de jaren ‘80 afspelende serie zal volgens producent Shawn Levy en schrijvers Matt en Ross Duffer duidelijk escaleren maar blijft volgens hen ook trouwe aan de sfeer uit het eerste seizoen. Inmiddels hebben zich ook al diverse sterren zich gemeld voor een (gast)rol, maar wie het betreft wil men niet bekend maken. Een exacte datum is nog niet bekend, maar ergens in 2017 kunnen we seizoen 2 verwachten.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter