Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ubiquity Studios gaat films maken en men heeft de zinnen gezet op een aantal horror projecten. Zo gaat men een film met de titel Winchester Mystery House maken. Het is nog onbekend waar die film over zal gaan.
Verder wil men een thriller gaan maken op het historische schip The Queen Mary. De rechten zijn al binnen en Gary Dauberman gaat bezig aan het screenplay dat gebaseerd zal worden op de historie van het schip. Vanuit Ubiquity Studios heeft men aangegeven dat het een soort The Shining op een schip gaat worden.

Het gaat goed met de horrorfilms van Lionsgate. Zo komen ze volgend jaar met Paranormal Activity: The Marked Ones, Devil’s Due en I, Frankenstein. Men kijkt echter ook al verder naar 2015, want men heeft bekendgemaakt dat de film b>Lazarus/b> 30 januari 2015 in de V.S. uitgebracht zal worden.
De film gaat door David Gelb geregisseerd worden en gaat over een team onderzoekers die het geheim ontdekken om mensen weer tot leven te wekken. Hun acties hebben echter sinistere consequenties…

De sequel van The Purge heeft een flinke castuitbreiding gekregen. Michael K. Williams (The Wire), Carmen Ejogo, Kiele Sanchez en Zach Gilford (Devil’s Due) zijn allen aan de cast toegevoegd. Het is echter nog onbekend welke rollen zij op zich zullen gaan nemen.

Ook From Dusk till Dawn: The Series heeft nieuwe castleden gekregen. Adrianne Palicki, Lane Garrison en Jake Busey (Frighteners). Eerstgenoemde speelt een vrouw uit Seth Gecko’s verleden, de tweede speelt de clerk van een drankwinkel die de Gecko broers innemen in de pilot en de laatste speelt de excentrieke professor Aiden Tanner.

Showtime heeft de eerste teaser voor hun televisie serie Penny Dreadful uitgebracht. Men zegt dat deze nieuwe serie een aantal van de meest griezelige en iconische figuren uit de horror literatuur zal bevatten. De serie zal zich afspelen in het Victoriaanse Londen en in de hoofdrollen zullen onder andere Timothy Dalton en Eva Green te zien zijn.
Bekijk hieronder de teaser met laatstgenoemde:

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter