Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Amsterdam Gothic is het nieuwste project van House Of Netherhorror (Herman Slagter en Jan “Mr. Horror” Doense) en die heeft in Chris W. Mitchell (De Poel) een regisseur gevonden. Deze keer werkt House Of Netherhorror overigens samen met het Belgische prpductiehuis Potemkino (bekend van o.a. Welp). De film is gebaseerd op een gedeeltelijk scenario van de overleden Everett de Roche dat is afgeschreven door Mitchell. In de film volgen we de Australische Robin Taylor die in Amsterdam gaat meehelpen aan een restauratieproject in de hoop dat zij haar overleden vriend kan vergeten. Al snel komt ze erachter dat alle kandidaten iemand hebben verloeren en dat de projectleider iedereen wil offeren om zijn overleden dochter terug te laten keren.

*Actrice Kat Graham heeft laten weten dat ze na het zojuist aangekondigde 8e seizoen de serie The Vampire Diaries zal verlaten.

* Regisseur John Stockwell, voornamelijk bekend door Turistas, komt weer met een nieuwe genrefilm: Temple. In de hoofdrollen zien we o.a. Wesley Snipes, WWE-worstelaar Seth Rollins en Anne Heche. De film zal worden geproduceerd door o.a. Gene Simmons en gaat over een groep getrainde manschappen die opgesloten raken in een geisoleerd militair coplex als het A.I. uitvalt. Men begint vreemde en gruwelijke dingen te ervaren. De opnames starten vandaag.

* NBC heeft laten weten dat de zich in Portland afspelende tv-serie Grimm een 6e seizoen krijgt.

* Het regisseurs-duo Severin Fiala en Veronika Franz keert na hun film terug en dan ook nog met een Hollywood film. Ze nemen voor Universal Pictures de regie op zich van The Fortress, waarin een aantal verstekelingen op een containerschip erachter komt dat hun gehoopte reis naar vrijheid alles behalve dat is. Super-producent Michael De Luca zal de film, geschreven door het duo zelf, produceren.

* De eerste trailer van The Bye Bye Man is nu online te bekijken. In de film volgen we drie sudenten die per ongeluk een bovennatuurlijk entiteit loslaten. De hoofdrollen in de film zijn voor o.a. Douglas Smith (Stage Fright), Cressida Bonas, Lucien Laviscount (Scream Queens), Faye Dunaway (China Town), Michael Trucco en Doug Jones (Pan’s Labyrinth) als het titelpersonage. De Nederlandse bioscooprelease staat gepland voor 26 mei a.s.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter