Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Niemand minder dan Nicolas Winding Refn gaat een horrorfilm regisseren. De man die ons de films Drive en Only God Forgives bracht staat aan het roer van I Walk With The Dead, een film die wordt geschreven door Polly Stenham. Volgens geruchten wordt het een genrefilm met alleen vrouwen en maakt Carey Mulligan (Drive) een grote kans op een rol. Op de vraag of het een splatter of toch een psychologische horror wordt antwoordde Stenham dat I Walk With The Dead van alles een beetje zou hebben.

* De hoofdrollen in de nieuwe film Feed The Gods zijn voor Shawn Roberts (Resident Evil films), Tyler Johnston (The Killing), Emily Tennant en Britt Irvin (Jennifer’s Body). Een filmmaker heeft de ouders gevonden van dijn geadopteerde broer en wilt ere en film over maken. Maar in het plaatsje waar ze wonen komen ze vreemde inwoners tegen en er gaan geruchten over een big foot… De film wordt geregisseerd door Braden Croft die zelf ook het scenario heeft geschreven.

* Via zijn maatschappij Mane Entertainment heeft Tyler Mane (Halloween) een nieuw project als producent binnen gehaald. In Penance Lane zien we een crimineel die uit de gevangenis komt en baan als klusjesman aanneemt in een huis waarin verschrikkelijke dingen gebeuren die andere mensen op de vlucht jagen. Maar waarom blijft hij? Als regisseur is B.J. McDonell (Hatchet III) aangetrokken die een scenario verfilmt van Munier Sharrieff. De opnames beginnen in het voorjaar van 2014.

* Tijdens een interview tijdens de Wizzard World conventie in Nashville werd Bruce Campbell gevraagd hoe het zit met Army Of Darkness 2. Na enkele grappige opmerkingen werd Campbell echter serieuzer en bij de vraag of Army Of Darkness 2 er komt antwoordde hij: “Alright sir, the answer is yes”. Dit komet overeen met de verhalen dat Sam Raimi en Robert Tapert meer interesse hebben in een vervolg op Army Of Darkness dan een vervolg op de recente Evil Dead remake… We houden je op de hoogte!

* Curve is de titel van een nieuwe psychologische thriller van regisseur Iain Softley (The Skeleton Key) met Julianne Hough and Teddy Sears in de hoofdrollen. De film gaat over een aanstaande bruid die gevangen zit in haar auto die onderste boven ligt op een verlaten stuk weg nadat ze probeerde te ontkomen aan een psychopatische lifter. De film wordt geproduceerd door Jason Blum en Jaume Collect-Serra (regisseur van o.a. Orphan)

* Regisseur Ryuhei Kitamura (Midnight Meat Train) heeft getekend voor de film Dead Water. Op dit moment is er alleen een korte synopsis bekend: Een chemisch proces, waarvan de oorsprong onbekend is, is uit de hand gelopen waardoor de moleculaire samenstelling van water is veranderd. Door het slechts aanraken van dit nieuwe water veranderen mensen in iets anders, iets dodelijks. Enkele wetenschappers zitten al twee jaar veilig in een afgesloten Eco Station, een zelfvoorzienende omgeving diep in de woestijn. Zodra we meer vernemen laten we het jullie weten

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter