Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Er is een nieuwe gast aangekondigd voor de Dark Zone HorrorCon in Essen (D). Het is acteur Ross Marquand die de rol van Aaron speelt in The Walking Dead. Hij is zowel 23 als ook 24 april aanwezig. Ook de Duitse hardrockers van S.I.B. (Social Incompetent Bastards) zullen het hele weekend hun opwachting maken.

* De nieuwe vampier thriller Corbin Nash heeft een redelijk indrukwekkende cast bij elkaar weten te verzamelen. Zo zien we o.a. Malcolm McDowell, Corey Feldman, Bruce Davison, Frnanda Romero en onze landgenoot Rutger Hauer. De hoofdrol is voor Dean S. Jagger die samen met zijn broer Ben het scenario schreef over een New Yorkse politieagent die vermoord wordt tijdens de zoektocht naar de moordenaar van zijn ouders. Hij wordt herboren als de ultieme moordmachine. De laatstgenoemde Jagger (Ben dus) zal de fim regisseren. De opnames zijn deze week begonnen.

* Het lijkt erop dat Paul Lynch, de regisseur van de originele Prom Night, na jarenlang tv-werk weer terugkeert naar de horrorwereld. Zijn nieuwste project daar heet Deadly Dance Mom en zal volgende maand worden opgenomen in Toronto. Bervely Mitchell en Cynthia Cox zijn vastgelegd voor rollen in de film waarvan het verhaal geheim wordt gehouden.

* Nou, de film is blijkbaar nog niet dood. Men heeft Amityville: The Awakening (zie foto)slechts verplaatst… De Amerikaanse release staat nu gepland voor 6 januari 2017. We brengen je uiteraard op de hoogte als er een Nederlandse bioscoop of dvd releasedatum is vastgelegd.

* Schijnbaar heeft Steven Spielberg toch nog steeds een duister plekje in zijn hart. Hij gaat namelijk de film Haunted produceren en heeft Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later als regisseur aangenomen. Het scenario is geschreven door de broers hand en Carey Hayes die zich hebben laten inspireren door het uit 1898 gotische spookverhaal “Turn Of The Screw” van Henry James. Er is nog geen cast vastgelegd.

* De slasherserie Dead Of Summer van de Amerikaanse zender Freeform heeft in Zachary Gordon de gebruikelijke ‘stoner’ gevonden. De serie speelt zich af op het einde van de 80’er jaren en laat zien hoe de leiders van kamp Clearwater te maken krijgen met eerste liefdes, eerste zoenen en eerste moorden… De duistere, oude historie van Clearwater komt langzaam boven drijven. Ook zijn er rollen weggelegd voor o.a. Elizabeth Mitchell, Ronen Rubinstein, Elizabeth Lail, Alberto Frezza en niemen minder dan Tony Todd in een nog geheime rol… De serie werd bedacht door het trio Adam Horowitz, Edward Kitsis en Ian Goldberg, bekend van o.a. Once Upon A Time

* We hebben weer een nieuwe bovennatuurlijke thriller om naar uit te kijken… Niemand minder dan Joe Dante zal de regie voeren ver de opnames van Labirintus, een film die zich afspeelt in een verlaten Russische onderzoekscentrum in de catacombes van Buda Castlel in Hongarije. Een paranormaal onderzoeker, een psychiatrische onderzoeker en een ingenieur ontdekken dat het ondergronds labyrinth een bovennatuurlijke en duistere kracht herbergt. De hoofdrollen zijn voor Mark Webber, Rachel Hurd-Wood en Lorant Deutsch.

* De eerste gast voor de Nederlandse horrorconventie Bats, Bones & Dice is bekend gemaakt. En het is niemand minder dan Special Make Up Effects guru Tom Savini! Hij werkte o.a. mee aan films van George A. Romero en was als acteur te zien in o.a From Dusk Till Dawn en Dawn Of The Dead. BB&D zal plaatsvinden op 29 en 30 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter