Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De 30e editie van Imagine zal plaatsvinden van 9 t/m 18 april 2014. Dit houdt in dat de Night Of Terror naar alle waarschijnlijkheid plaats zal vinden op zaterdag 12 april (om 23:59).

– De titelrol van de zobmbiefilm Maggie gaat naar Abigail Breslin (Zombieland). In de film wart een virus rond waardoor mensen veranderen in lopende doden. Een familie zorgt voor een van de dochters die geinfecteerd is en langzaam veranderd in een zombie. Eerder was al bekend geworden dat Arnold Schwarzenegger de rol van de vader op zich neemt. Commercials regisseur Henry Hobson zal met Maggie zijn speelfilmdebuut maken.

– De broers Tim en Ryan Trevor gaan de film Welcome To Willitis regisseren. Mark Webber speelt de hoofdrol van Brock, een wietteler die isamen met een aantal ongelukkige kampeergasten in de bossen van Noord-Californië te maken krijgt met vreemde wezens die verantwoordelijk zijn voor meerdere verdwijningen en aanvallen. De opnames beginnen komende oktober in Californië.

– De remake van Maniac zal niet in de bioscoop of op dvd verschijnen in Nieuw Zeeland. De flm mag alleen op een festial worden vertoond. Dit heeft de Nieuw Zeelandse filmkeuring besloten. De film is volgens de stichting “schadelijk voor de publieke gemeenschap”. De film zou bij een brede release gevaarlijk kunnen zijn als de foute persoon de film te zien krijgt… (En zo’n persoon gaat zeker niet naar een festival?)

– De remake van Patrick heeft nu een trailer. In de film volgen een verpleegster die moet zorgen voor een moordenaar die al jaren in coma ligt. Echter lijkt hij psychokinetische krachten te hebben. De hoofdrol is in handen van de Australische actrice Sharni Vinson.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter