Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Exit Humanity-regisseur John Geddes zal samenwerken met auteur Tony Burgess aan een film getiteld <Hellmouth. In de film volgen we een stervende grafdelver die noodgedwongen een laatste klus moet aannemen op een mysterieus kerkhof. De hoofdrol is voor Stephen McHAttie (Pontypool). Daarnaast zie we ook Siobhan Murphy, Julian Richings, Boyd Banks, Mark Gibson en Bruce McDonald voorbijkomen. De opnames zullen later dit jaar nog beginnen. De film zal worden geproduceerd door de mensen van Foresight Features (o.a. Exit Humanity, Monster Brawl)

– John en Drew Dowdle (Quarantine, Devil) zullen voor Legendary Pictures een “low budget” film maken getiteld As Above, So Below. De film zal zich afspelen in de catacomben van parijs waar twee archeologen op zoek zijn naar een schat. De heren hebben beiden het script geschreven terwijl John de film in zijn eentje zal regisseren.

– Ik weet niet of het vreemder kan, maar in de psychologische thriller The Voices volgen we Jerry, een schizofrene medewerker in een badkuipenfabriek. Per ongeluk dood hij een mooie vrouwelijke collega van accounting. Terwijl hij probeert om zijn bloedige sporen uit te wissen krijgt Jerry advies van zijn “pratende” sinistere kat en welwillende hond. Het project is geschreven door Michael R. Perry (Paranormal Activity 2 en zal worden gergeisseerd door Marjane Satrapi. De hoofdrollen zijn voor Ryan Reynolds, Gemma Arterton en Anna Kendrick (zie foto). Binnenkort beginnen de opnames in Berlijn.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter