Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De twintigste film van regisseur Rolfe Kanefsky is nu in productie en is getiteld The Black Room. De film die ook is geschreven door Kanefsky laat een bovennatuurlijke maar sexy kant zien van het kwaad. In de film betrekt een jong koppel hun ieuw huis, maar krijgt te maken met een entiteit dat leeft van lust en begeerte. Iedereen die ermee in aanraking komt wordt vermoord of beinvloed. In de hoofdrollen zien wel o.a. Natasha Henstridge (zie foto), Lin Shaye en Lukas Hassel. Een releasedatum is nog niet bekend.

* Het lijkt erop dat de hilarische maar bloederige mockumentary What We Do In The Shadows een spin-off/sequel krijgt genaamd We’re Wolves. Regisseur Taiki Waititi heeft namelijk laten weten dat hij en zijn medeschrijver Jemaine Clement een scenario hebben geschreven rondom het personage Anton (gespeeld door Rhys Darby), de weerwolf die opduikt in WWDITS. Echter zal We’re Wolves nog op zich laten wachten omdat Waititi eerst nog de regie van Thor: Ragnarok moet doen.

* De opnames zijn al lange tijd klaar, maar achter de schermen werd nog het een en ander gesleuteld aan de film, maar het lijkt erop dat Amityville: The Awakening eindelijk af is. De film heeft namelijk 1 april als Amerikaanse releasedatum gekregen. De film van regisseur Franck Khalfoun (Maniac remake) Heeft overigens een R-rating gekregen wegens “strong horror violence and language”. Jennifer Jason Leigh, Bella Thorne, McKenna Grace, Cameron Monaghan, Taylor Spreitler, Thomas Mann, en Jennifer Morrison zijn te zien in de film. Zodra een Nederlands datum bekend is laten we jullie dat uiteraard weten.

* Seekers is een Duitse found footage film over geocoaching gone wrong. De vier vrienden Mike, Eileen, Sarah en George gaan samen met een cameraman de donkere bossen van Polen in om een documentaire te maken over hun hobby: geocoaching. Tijdens hun zoektocht komen ze een oud verlaten hotel tegen en besluiten daar te overnachten. Echter belanden ze in een gruwelijke nachtmerrie als een van hen verdwijnt. De film van regisseur Michael Effenberger zal in maart verkrijgbaar zijn in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Of de film ook in Nederland uitkomt is nog onbekend. De trailer is hieronder te zien:

* De “sexy thriller” Sneekweek draait momenteel in een 16+ versie in de bioscoop, maar vanaf donderdag is er ook een 12+ versie beschikbaar. Dit naar aanleiding van de grote vraag van tieners en fans van onder de 16 jaar. De film blijft volgens de distributeur net zo spannend, maar in sommige scenes zijn de camarestandpunten vervangen waardoor ook de jongere kijkers de film kunnen gaan zien.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

één antwoord

Laat een antwoord achter