Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes: o.a. Friday The 13th updates

– Op vrijdag 13 september 2013 verschijn er in de V.S. een blu-ray box met daarin alle Friday The 13th films, dus ook Freddy Vs. Jason en de remake! Het is nog onduidelijk of e rook een Nederlandse variant komt.

– Nog meer Friday The 13th nieuws! Eerder maakten we bekend dat Paramount de volledige rechten terug heeft van de serie, nu kunnen we melden dat poductiemaatschappij Platinum Dunes een partnerschap aangaat voor een vervolg op de remake uit 2009. Dit heeft de meeste recente Jason (Derek Mears) in een interview gemeld. We houden uiteraard je op de hoogte!

– De cast van de film Reawakening heeft uitbreiding gekregen in de vorm van Donald Glover (Community) en Evan Peters (American Horror Story). Ze voegen zich bij de eerder aangekondingde Mark Duplass en Olivia Wilde. De film gaat over een team van wetenschappelijk studenten die objecten terug van de dood weten te brengen. UIteraard heeft dat de nodige gevolgen. De film wordt geproduceerd door Jason Blum en regisseerd door David Gelb.

– Fernando Barreda en Jessica Villegas (Atrocious,) zijn als producers verbonden aan de film 21 Days. Hierin volgen we een drietal filmmakers die besluiten om te achterhalen waarom families het niet langer dan 21 dagen volhouden in een bepaald huis. De film wordt geschreven en geregisseerd door Kathleen Behun. De bedoeling is dat de film in de herfst wordt afgerond.

– After Dark Originals heeft in de vorm van Sanatorium een nieuwe film aangekondigd. De film gaat over een groep paranormale onderzoekers die voor hunt v-show de spookverhalen van Hillcrest Sanatorium gaan onderzoeken. De hoofdrollen zijn voor Kate Riley, Megan Neuringer en Don Fanelli.De regie is in handen van Brant Sersen die tevens het scenario heeft geschreven. Over een eventuele Nederlandse (home)release is nog niets bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter