Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Samuel L. Jackson zal samen met John Cusack in Cell gaan spelen. De door Tod Williams geregisseerde film is een adaptatie van Stephen King’s gelijknamige boek waarin een mysterieuze puls vanuit de mobiele telefoon verschrikkelijke gevolgen heeft.

Joshua Allan Vargas gaat een nieuwe documentaire over de originele Texas Chainsaw Massacre film maken. De film heet de titel Summer of Saw gekregen en Vargas beloofde al dat het een grimmig en inspiratievol beeld zal geven van wat de betrokkenen hebben moeten doorstaan om de film te maken.

De opnames voor The Woman in Black: Angel of Death zijn begonnen. De film is een sequel op de gelijknamige film van een paar jaar geleden. Het verhaal gaat over een stel dat tijdens WO II uit Londen vlugt naar het Engelse platteland. Zo komen ze terecht in het Eel Marsh huis, niet wetend welke gruwelen hen hier wacht.

Het gerucht gaat dat Jonah Hill en Emma Stone, die beiden in de komedie Superbad speelden, gestrikt zijn voor de langverwachte Ghostbusters 3. Ze zouden de rollen van Jeremy en Anna gekregen hebben. Er is echter nog niks officieel bekend gemaakt, dus dit word nog vervolgd.

Men is begonnen aan From Dusk Till Dawn: The Series. De serie is gebaseerd op de cultfilm en Robert Rodriguez zit achter het project. In december moet de eerste aflevering van de serie verschijnen.

Vicarious Entertainment heeft de rechten verkregen voor de productie van Day of the Dead. Het gaat hierbij om een nieuwe remake van de film van George A. Romero.

Naast een sequel krijgt The Conjuring ook een spin-off die de titel Annabelle heeft gekregen. John R. Leonetti gaat de film regisseren en men wil in de lente van 2014 beginnen met filmen.

Er is een nieuwe trailer verschenen van de game Dead Rising 3 waarin wat te zien is van het verhaal in de game. De game verschijnt 22 november voor de Xbox One. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter