Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dracula: Year Zero van Universal Pictures heeft nu de titel Dracula Untold gekregen en zal dus een “niet eerder vertelde versie” van het klassieke verhaal van Bram Stoker vertellen.
De door Gary Shore geregisseerde film moet nu 17 oktober 2014 in de Verenigde Staten in de bioscopen verschijnen. Het is nog niet bekend of de film ook in Europa en Nederland in de bioscopen zal verschijnen.

De mensen achter de CBS TV Studio willen een reboot gaan maken van de jaren ’80 tv serie Tales from the Darkside. De originele serie werd bedacht door niemand minder dan George A. Romero. Voor de reboot hebben ze ook een klinkende naam gevraagd om het script te gaan schrijven. Joe Hill, zelf schrijver en ook de zoon van Stephen King, werd voor deze taak gevraagd.

Men heeft kunnen melden dat Victor Salva eindelijk langzaam maar zeker begonnen is met het maken van Jeepers Creepers 3. Naar het schijnt heeft hij vorige maand de eerste scene voor de film geschoten en zal hij binnenkort verder gaan met de productie.
Men kampt al een hele tijd met wat productionele problemen rondom de sequel die tot nu toe de titel Jeepers Creepers III: Cathedral draagt.

From Dusk Till Dawn: The Series heeft een cast gekregen. Robert Patrick, Madison Davenport, Brandon Soo Hoo en Eiza González zullen in de serie te zien zijn als een familie. De serie moet volgend jaar verschijnen.

Fleetwood Mac zangeres Stevie Nicks heeft een rol gekregen in de populaire televisieserie American Horror Story. Het is nog niet bekend wat voor rol ze precies zal spelen in het nieuwe seizoen van de serie.

In 1922 verscheen de eerste verfilming van Bram Stoker’s Dracula. De makers hadden echter niet de rechten van de nabestaanden gekregen en moesten de film uitbrengen onder de titel Nosferatu. Eureka Entertainment brengt 18 november een blu-ray versie uit van deze klassieker. De blu-ray komt uit in de Masters of Cinema collectie en verschijnt helaas niet in Nederland, maar verschijnt in Engeland met Engelse ondertiteling. Bekijk hieronder de trailer van de gerestaureerde versie om een idee te krijgen van de kwaliteit.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter