Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Helaas zal Tom Savini niet aanwezig zijn tijdens Weekend of Hell (4-6 november) omdat hij dan bezig is met een nieuwe film. Wel zal de film Hermit: Monster Killer vertoond worden tijdens de conventie in Oberhausen.

* Nog voordat de eerste aflevering van het zevende seizoen is uitgezonden heeft AMC aangekondigd dat er een 8e seizoen komt van hun hit-serie The Walking Dead. Het achtste seizoen zal overigens in oktober 2017 beginnen met de 100e aflevering van de serie. Daarnaast zal ook The Talking Dead (de nabespreking) een nieuw seizoen krijgen… de eerste aflevering van het zevende seizoen zal in Nederland te zien zijn op 24 oktober om 22:00 uur bij Fox.

* In mei werd er een serie besteld gebaseerd op het Stephen King verhaal Mr. Mercedes, met Anton Yelchin in een hoofdrol. Na zijn te vroege dood is men op zoek gegaan naar een vervanger en nu is men uitgekomen bij de 32-jarige Harry Treadaway (tv’s Penny Dreadful). De serie, waarin Brendan Gleeson ook een hoofdrol speelt, zal pas in 2018 op tv verschijnen.

* Zenescope Entertainment en Assemble Media gaan samenwerken om een filmversie te maken van de stripreeks Grimm Tales Of Terror. Jack Heller (Dark Was The Night) is aangetrokken als schrijver en regisseur voor de film waarin broodje-aap-verhalen een in een modern sausje worden gegoten.

* Syfy heeft het groene licht gegeven aan een tweede seizoen van Van Helsing. Kelly Overton speelt de rol van Vanessa van Helsing, een nzaat van de beroemde monsterjager. Vanessa moet het in de nabije toekomst opnemen tegen een wereld die is overgenomen door vampieren. De productie van het tweede seizoen dat eveneens 13 afleveringen zal tellen begint in januari 2017.

* Na ruim 10 jaar komt eindelijk de premiere in zicht van de door vrijwilligers geschoten Nederhorror indie Carnifex/b>. De premiere zal plaatsvinden op 31 oktober, maar is alleen toegankelijk voor cast, crew en sponsors.

* Op Halloween avond, 31 oktober, staat Film1 in het teken van horror. Men zal dan 3 genrefilms uitzenden: de remake van Poltergeist (20:30), het mysterieuze The Hallow (22:00) en de horrorthriller The Taking Of Deborah Logan (23:35).

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter