Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Onze landgenoot Dierik van Rooijen (tv’s Penoza) is door Universal vastgelegd voor de remake van The Birds. Al wordt er gefluisterd dat de film zich meer richt op het originele verhaal van Daphne Du Mau dan op de film uit 1963 van Alfred Hitchcock. Eerder was Naomi Watts aan de remake verbonden, maar zij heeft het project inmiddels verlaten. Een startdatum is nog niet bekend.

* Wolf Creek regisseur Greg McLean zal de regie gan voeren over 6 Miranda Drive, een bovennatuurlijke thriller uit de Blumhouse-stal. Radha Mitchell en Kevin Bacon zullen te zien zijn in de low-budget film over een gezin dat onbewust een bovennatuurlijke kracht van vakantie meeneemt en het gezin van binnenuit dreigt te vernietigen. De opnames beginnen in maart.

* Warner Bros. heeft The Conjuring 2 een releasedatum gegeven. De film zal vanaf 23 oktober 2015 de (Amerikaanse) bioscopen onveilig maken. Het enige dat we zeker weten over de film is dat Patrick Wilson en Vera Farmiga terugkeren Ed en Lorraine Warren die een nieuwe zaak op zich nemen. Er is momenteel nog geen regisseur vastgelegd.

* Er is weer wat nieuws opgedoken over de verfilming van Stephen Kings The Stand. Het lijkt er namelijk op dat de film gergeisseerd gaat worden door Josh Boone. Ook wordt er melding gemaakt dat het de geplande trilogie er niet gaat komen, maar dat er slechts 1 film komt, maar dat die dan wel R-rated gaat worden.

* Het was al bekend dat natuurlijk Robert Rodriquez zelf aflerveringen zou regisseren van de From Dusk Till Dawn tv-serie, maar ook Eduardo Sanchez (Blair Witch Project) en Fede Alvarez (Evil Dead) zullen hun medewerking verlenen. Alvarez zal een belangrijke, bloederige aflevering voor zijn rekening nemen die zich zal afspelen in de Titty Twister bar. Over een Nederlanse release is helaas nog niets bekend.

* Misschien denk je bij de titel Repossessed aan die flauwe Linda Blair/Leslie Nielsen comedy uit 1990, maar het is ook de titel van een nieuwe film van Jay Lender en Micah Wright. IN de film wordt komt een Amerikaanse tv-ploeg van een thuisklus-programma terecht in een eeuwenoud web van wraak, horror en bloed als het team wordt belaagd door een boze Oost-Europese inwoners die een heks willen vermoorden. Kris Lemche (Ginger Snaps) , David Alpay, Bridig Brannagh, Dimitri Diatchenko en Carrie Genzel zijn gecast in de hoofdrollen.

* Skeet Ulrich (Scream) zal samen met Megean Good te zien zijn in de nieuwe zombie serie Babylon Fields van NBC. In de serie lijken de net opgestane doden sneller te herstellen in sterkere wezens, wat de discussie los maakt of dit niet een nieuwe stap in de menselijke evolutie is. De serie zal worden geschreven en geproduceerd door Michael Cuesta, Gerald Cuesta en Michael Atkinson die de serie al in 2007 van de grond probeerden te krijgen. Michael Cuesta zal de pilot gaan regisseren.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter