Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Win kaarten voor Haunted Castle bij Kasteel Keukenhof in Lisse), één van de grootste Halloween events in het land. Check daarvoor onze facebook-pagina: Facebook.com/horror.nl

* Ook is er een Facbook actie rondom Freaky Friday, de horrorop 30 oktober (om 23:45), maar dat is bij Service Bioscoop Luxor in Reuver. facebook.com/pages/Freaky-Friday-Horror-Marathon

* Het zal niet als een verrassing komen gezien het succes in de V.S. maar Annabelle 2 is nu officieel aangekondigd. De scenarist van de eerste film, Gary Dauberman, keert terug in de zelfde capacitiet en James Wan zal de film weer produceren. Er is nog geen releasedatum of regisseur bekend, maar waarschijnlijk zal de film pas verschijnen na The Conjuring 2.

* Na het failliesement van A-Film was het onduidelijk wat er zou gebeuren met de slasher-comedy Sneekweek, maar we kunnen nu melden dat Dutch FilmWorks de distributie zal overnemen.De release staat nu gepland voor 21 januari 2016.

* De Franse regisseur Alexandre Aja (Haunte Tension, Horns) gaat samenwerken met Blumhouse Productions aan Sleepwalker. Dat is een film die niets te maken heeft met het Stephen King verhaal, maar een origineel verhaal dat zich afspeellt tijdens een studie in een slaaflaboratorium. Het script is geschreven door Jonathan Hirschbein.

* Ralph Sarchie, de New Yorkse politie-agent wiens belevenissen de inspiratie waren voor Deliver Us From Evil met Eric Bana in de hoofdrol, krijgt met The Demon Files een eigen docu-show. De voormalig politie-agent is tegenwoording een demonolgist die aanzien geniet en samen met zijn team mensen in Amerika helpt met hun demonische problemen. De serie zal zijn premiere beleven op 1 november op de zender Destination America. Of er een Nederlandse zender de serie gaat uitzenden is nog onbekend.

* Aangezien er nog niet was begonnen met de opnames is het niet zo vreemd dat Paramount heeft besloten om de nieuwe Friday The 13th film pas in january 2017 te releasen (ipv mei 2016). Er wordt gefluisterd dat men wederom een nieuwe scenario-schrijver zoekt voor een nieuw avontuur van Jason Voorhees…

* Ook de release van Rings is weer uitgesteld. Het nieuwe vervolg op de The Ring films zal nu pas op 1 april 2016 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. De film werd al verschillende malen verplaatst, maar lijkt nu een definitieve datum te hebben.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

één antwoord

Laat een antwoord achter