Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Vorig jaar was er al een keer sprake van dat er voorzichtige plannen waren voor tv-serie van Stephen Kings verhaal The Mist, nu kunnen we melden dat er een pilot-aflevering is besteld door de Amerikaanse tv-zender Spike. De Deen Christian Torpe is door The Weinstein Company aangesteld om de serie te schrijven/produceren. Torpe was eerder verantwoordelijk voor de succesvolle Deense serie Rita.

* De cast van Alien: Covenant heeft een flinke uitbreiding gekregen in de vorm van Jussie Smollett (Empire), Carmen Ejogo (The Purge: Anarchy), Amy Seimetz (The Sacrement) en Callie Hernandez (From Dusk Till Dawn: The Series). Verder zou ook Billty Cudrup in gesprek zijn voor een rol. De opnames beginnen over ongeveer een maand in Australië. En de releasedate is verplaatst van oktober 2017 naar 4 augustus volgend jaar.

* De rol van Pinhead in Hellraiser: Judgement zal gespeeld worden door Paul T. Taylor. De acteur heeft een achtergrond in het theater en was te zien in films zoals Super en Sin City. Gary J. Tunnicliffe zal de film regisseren met verder Heather Langenkamp, Randy Wayne, Damon Carney, Alexandra Harris, John Gulagher, in de hoofdrollen. Oo special effects man Mike Jay Regan keert terug in een rol die hij in 4 voorgaande delen speelde: namelijk die van “Chatterer”!

* Het lijkt erop dat de The Exorcist tv-serie erg gaat afwijken van de film. Zo is Hannah Kusalka gecast als Casey Rance, het muurbloempje van de familie die zich zorgen maakt om haar zus Charlotte (gespeeld door Brianne Howey) die zich heeft teruggetrokken op haar kamer na haar ongeluk.

* Nadat Ellen Page al in oktober van vorig jaar werd aangekondigd kunnen we nu melden dat Diego Luna zich bij de cast heeft gevoegd van de Flatliners remake die er aan zit te komen. Het is overigens de bedoeling dat de hoofdcast zal bestaa uit 3 vrouwen en 2 mannen (in het origineel was het 1 vrouw en 4 mannen). De opnames beginnen in juni onder de regie van Niels Arden Oplev (originele The Girl With The Dragon Tattoo).

* De cast van de horror-comedy Fear Inc. is groter geworden dankzij Abigail Breslin, een dame die we kennen van o.a. Signs, Zombieland, Maggie, Scream Queens. De film gaat over een horror junkie die samen met vrienden zich aanmeldt bij een bedrijf dat je grootste angsten tot leven brengt. Naast Breslin zien we ook Lucas Neff, Chris Marquette, Caitlin Stasey en Stephanie Drake. De film is gebaseerd op de gelijknamige short van regissuer Vincent Masciale.

* We weten nog niet zoveel over een nieuwe Predator film, behalve dat de 4e film in de franchise zal bekend staan als The Predator en dat die vanaf 2 maart 2018 in de Amerikaanse bioscopen moet gaan draaien. Shane Black (Iron Man 3) de film zal regisseren naar een script van Fred Dekker.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter