Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes: o.a. nog naamloze nieuwe televisieserie over Salem

Na acht seizoenen voor Showtime’s Weeds is Jenji Kohan overgegaan naar HBO. Het gaat om een nog titelloze televisieserie over de heksenvervolging van Salem. Kohan zal het script schrijven voor deze serie over deze zwarte bladzijde uit de Amerikaanse geschiedenis.

Joe Dante is weer bezig aan een horrorgerelateerde film. De film heet Burying the Ex. Het vertelt het verhaal over Max (Anton Yelchin) en Evelyn (Ashley Greene) die gaan samenwonen. Hierdoor merkt Max steeds meer hoe manipulatief Evelyn eigenlijk is. Dan sterft ze in een gruwelijk ongeluk en Max wil na een poos gaan samenwonen met Olivia (Alexandra Daddario). Evelyn keert echter terug uit de dood om haar ex-vriend terug te krijgen.
Men is momenteel bezig met filmen in Los Angeles en de film zal waarschijnlijk volgend jaar nog verschijnen.

Inside en Livide regisseurs Julien Maury en Alexandre Bustillo zijn ook weer bezig aan een nieuwe horrorfilm die de titel Among the Living heeft gekregen. Men is een Kickstarter campagne begonnen om de financiering rondom de film rond te krijgen die volgens de makers een beetje een Stand by Me en It stijl zal krijgen.
Het verhaal gaat over een stel jongeren die spijbelen van school om op een verlaten film set te gaan hangen. Daar zien ze een verschrikkelijk tafereel van een geketende vrouw die door een veld gesleept word door een man met een clownsmasker op. De man vangt een glimp op van de jongens wanneer ze proberen weg te sluipen. De jongens proberen de politie te waarschuwen, maar die geloven de kwajongens niet. Die avond krijgen ze ongewenst bezoek…

Waxwork Records hebben jullie misschien al eens eerder in een nieuwsbericht voorbij zien komen. De platenmaatschappij heeft al een aantal gelimiteerde vinyl uitgaves van horror soundtracks uitgebracht en komt nu misschien wel met de meest bijzondere uitgave tot nu toe.
Ze gaan Christopher Komeda’s soundtrack van Rosemary’s Baby uitbrengen. Dit is de eerste keer dat de complete soundtrack op vinyl uitgebracht word. Daarnaast bevat de hoes nieuwe, door Jay Shaw ontworpen, artwork. Dit is de eerste artwork van de film die officieel door de studio is goedgekeurd sinds de iconische film poster uit 1968.
Er zullen twee erg gelimiteerde variaties beschikbaar komen: 500 zwarte/crystal clear LP’s zullen uitgebracht worden. De eerste 200 klanten krijgen nog iets speciaals: een versie met een dubbel gekleurde LP waarbij de A kant in baby blauw en de B kant in diep rood gekleurd zal zijn. Deze LP is niet alleen zeer gelimiteerd, maar is ook nog eens de eerste in zijn soort!
De soundtrack zal 10 december op de officiƫle Waxwork Records website beschikbaar zijn als pre-order en het album zal op 28 januari 2014 uitgebracht worden.

Het tweede seizoen van de Telltale game van The Walking Dead zal dit jaar nog verschijnen! 17 december verschijnt het, maar vergeet niet eerst de bonus episode 400 Days te spelen, want deze vormt de brug tussen het eerste en tweede seizoen.
De game variant volgt een geheel andere verhaallijn als de originele strips en de televisieserie. Bekijk hieronder de teaser voor het nieuwe seizoen:

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter