Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De organisatie van Bats, Bones & Dice heeft een nieuwe gast bekend gemaakt. Steven Williams zal acte de presence geven in het weekend van 29/30 otober. Williams kennen we natuurlijk als Rufus Turner uit Supernatural, als Mr. X in The X-Files en als captain Fuller uit 21 Jump Street. Verder speelde hij in films zoals Jason Goes To Hell: The Final Friday, Route 666 en zien we hem volgend jaar in de komende verfilming van It.

* Volgende week start men in de V.S. met het tweede seizoen van Scream Queens, en nu kunnen we melden dat Kirstie Alley, John Stamos, Taylor Lautner en Jerry O’Connell ook te zien zullen zijn naast Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michella en Keke Palmer uit het eerste seizoen.

* Regisseur Mike Flanagan (Oculus) lijkt eindelijk een geldschieter te hebben gevonden voor zijn verfilming van het Stephen King verhaal Gerald’s Game. In een interview laat hij weten dat hij aangeklopt heeft bij verschillende maatschappijen maar dat ze niets in de visie zagen die Flanagan voor ogen heeft. Echter heeft Netflix nu laten weten dat ze erg geinteresseerd zijn in de film en dat ze de film willen doen zoals Flanagan dat wilt. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het succes van Flanagans film Hush die nu bij de streamingsdienst te zien is. Een startdatum is nog niet bekend.

* Terminator: Genysis acteur Jason Clarke zal samen met de eerder aangekondigde Helen Mirren te zien zijn in Winchester. De film over het het huis van de bekende Winchester familie (van de geweren) laat zien hoe de weduwe steeds maar nieuwe kamers laat toevoegen aan het huis om zo de geesten van de slachtoffers te huisvesten. De film wordt geregisseerd door de Spierig Brothers (Undead, Daybreakers en zal begin 2017 worden opgenomen in en rond het “spook”huis en Australie.

* Het lijkt erop dat volgend jaar de fim Re-Animator: Evolution uitkomt. In de hoofdrollen zien we o.a. Lin Shaye, Brad Dourif en Jonathan Schaech. Schaech schreef ook het scenario over een neurochirurg die, terwijl hij door de politie wordt achternagezeten, zijn dode vrouwe tot leven wekt. Daarbij worden echter verborgen krachten in haar wakker gemaakt die een gevaar voor het bestaan vormen. Helaas zijn Jeffrey Combs, Brian Yuzna en Stuart Gordon niet aan het project verbonden. De film heette eerst Antihuman en het lijkt erop dat men die film heeft omgeschreven naar een Re-Animator film….Serge Levin zal de film regisseren.

* De zender SyFy heeft een pilot besteld van de serie The Haunted naar een verhaal van auteur James Frey over vier broers en zussen die bij elkaar komen nadat hun ouders zijn gestorven. Naast de persoonlijke problemen met elkaar krijgen ze ook nog letterlijk te maken met geesten uit hun verleden. Het bovennatuurlijke horror-drama wordt geschreven door Noga Landau. Landau en Frey produceren de serie.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter