Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

 
* Amazon heeft het groene licht gegeven voor de serie Lore, gebaseerd op de gelijknamige podcast, waarin wekelijks een hedendaags, griezelig, pyschologisch, vaak bovennatuurlijke en verontrustend waargebeurde gebeurtenis in het middelpunt staat. De serie zal worden geproduceerd door o.a. Ann Gale Hurd (The Walking Dead) terwijl Glen Morgan (The X-Files) als showrunner zal handelen..  Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen en zal exclusief verschijnen via Amazon Prime in o.a. de V.S., Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Japan.
 
 
* De eerder aangekondigde nieuwe Halloween film , geproduceerd door o.a. Malek Akkad, Jason Blum en John Carpenter zelf is helaas weer terug bij af. Men is met verschillende schrijvers in gesrek en men heeft nog geen verhaal vastgelegd. 
 
 
* Het korte horrorverhaal “The House on Ashley Avenue” zal als The Eight een tv-serie worden. Een geheime groep binnen een verzekeringsmaatschappij is gespecialiseerd in het verzekeren van spookhuizen. Als de oprichter sterft moet de groep op zoek naar De Acht, een aantal huizen dat kriskras door Amerika is “verborgen” en op de een of ander manier is verbonden met een krachtige en angstaanjagende kracht. De serie wordt geschreven door het duo Jason Pagan en Andrew Deutschman (Paranormal Activity: The Ghost Dimension).
 
 
* Op 25 oktober is het 20 jaar geleden dat de wereld kennis maakte met Lara Croft, en daarom komt binnenkort Rise Of The Tomb Raider: 20 Year Celebration uit voor de PS4. Onder de extra content/DLC zitten ook enkele zombie avonturen (Blood Ties, Lara’s Nightmare en Cold Darkness Awakened) en het bovennatuurlijke BabaYaga: The Temple Of The Witch.
 
 
* Blumhouse Productions lijkt Half To Death te hebben gered uit productie hel.De film werd al in 2007 genoemd met o.a. Megan Fox als hoofdrolspeelster, maar daar is nooit iets van terecht gekomen. Echter volgens bronnen zullen in november de opnames beginnen onder regie van Christopher Landon (Scouts Guide To The Zombie Apocalypse, PA: The Marked Ones). De film gaat over een studente die ontdekt dta ze dezelfde dag blijft beleven waarbij ze op het einde bruut wordt vermoord. Megan Fox is niet
langer meer verbonden aan het project dat wordt omschreven als een mix tussen Groundhog Day, Captivity en Single White Female.
 
 
* MTV is begonnen met de ontwikkeling van een tv-serie gebaseerd op de strip Freaks Of The Heart Land van Steve Niles. Het duistere sprookje werd uitgebracht door Dark Horse Comics en zal nu door David Gorden Green naar het kleine scherm worden gebracht. Een sheriff probeert Trevor en zijn misvorde broer  Will te vermoorden. OP de vlucht ontdekken de broers dat er meer ‘freaks’ als  Will zijn. Het is onbekend wanneer de serie te zien zal zijn.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter