Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes: o.a. Suspiria remake van de baan & boek adapties

Heel lang geleden konden we jullie melden dat David Gordon Green bezig was aan een remake van Suspiria (de Dario Argento klassieker uit 1977). Hij heeft al jaren problemen met dit project, omdat de producers niet toe willen happen. Zijn visie zou niet stroken met wat de producers van tegenwoordig willen zien en het zou ook te duur zijn.
Daarom laat i>Green/i> dit project liggen en gaat hij misschien verder met een horrorfilm die geschreven is door Craig Zobel (Compliance).

De synopsis voor The Loch is bekendgemaakt. De film is mede geschreven door James Watkins (The Woman in Black) en zal geregisseerdt worden door Simon Duric.
Michael McKidd en zijn vrouw en twee kinderen lijken een goed leven te lijden, maar helaas dreigt het faillissement van McKidd’s bedrijf roet in het eten te gooien. Hij neemt zijn familie mee op ‘vakantie’ naar Loch Ness om ze daar eigenlijk van het leven te beroven (en daarna zichzelf). Een vreemd wezen uit het water zorgt er echter voor dat deze plannen niet uitgevoerd worden. Helaas heeft het monster niet veel goeds in de zin…
Binnenkort zal waarschijnlijk meer informatie gegeven worden over castings en wanneer ze willen beginnen met filmen.

Eric Red schreef eerder al de klassieker Near Dark uit 1987 en regisseerde onder andere 100 Feet. Nu wil hij een adaptie gaan regisseren van een boek door Jonathan Maberry.
In Dead of Night (het boek) doet een gevangenis dokter een moordenaar injecteren met een experimentele drug. De moordenaar veranderd hierdoor in een ondode en begint hiermee de plaag die al snel de stad overneemt.

De lijst met regisseurs voor The ABC’s of Death 2 is compleet.
De lijst bevat de volgende namen: Julian Barratt, Todd Rohal, Steven Kostanski, Alejandro Brugués, Jim Hosking, Hajime Ohata, Chris Nash, Álex de la Iglesia, Rodney Ascher, Bill Plympton, Erik Matti, Kristina Buozyte, Bruno Samper, Sion Sono, Vincenzo Natali, Larry Fessenden, Marcus Dunstan, Julien Maury, Alexandre Bustillo, E.L. Katz, Jen en Sylvia Soska, Aharon Keshales, Navot Papushado, Julian Gilbey, Dennison Ramalho, Lancelot Imasuen, Jerome Sable en Robert Morgan.
De film moet in 2014 verschijnen.

De game Amnesia: A Machine for Pigs heeft eindelijk een release datum gekregen en die komt er al snel aan ook! Vanaf 10 september is de game te verkrijgen voor de PC. De game is het vervolg op Amnesia: The Dark Descent.

Carter Smith (The Ruins) heeft een nieuwe boek adaptie geregisseerd. Jamie Marks is Dead is gebaseerd op het boek One for Sorrow dat geschreven is door Christopher Barzak.
In de cast zitten onder andere Liv Tyler (The Strangers) en Judy Greer (Carrie). Het boek wordt omschreven als een combinatie van een thriller, een spookverhaal en een liefdesverhaal.

De release datum van de documentaire Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th (geïnspireerd door het gelijknamige boek van Peter M. Bracke) is verschoven naar 13 september. De film wordt uitgebracht als 3-disc Blu-ray/DVD combo en bevat maar liefst 400 minuten aan materiaal!
De documentaire is geregisseerd door Daniel Farrands (die ons eerder al Never Sleep Again: The Elm Street Legacy bracht) en Corey Feldman zal te horen zijn als de “narrator”.
De documentaire kan besteld worden via http://www.crystallakememories.net/.
Deze release is regio vrij!

Bekijk hieronder de eerste gameplay video van Dying Lights

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter