Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Zender FX heeft John Hurt (Skeleton Key, Alien) gecast in The Strain, de serie gebaseerd op de boeken van Guillermo Del Toro en Chuck Hogan. Hurt gaat de rol van Abraham Setrakian spelen, de holocaust-overlevende die meer weet over een mysterieuze uitbraak die New York teistert. Del Toro zal zelf de pilot regisseren. Wanneer de serie te zien zal zijn is nog niet bekend.

– De eerste twee afleveringen van de tv-serie Penny Dreadful zullen worden geregisseerd door Juan Antonia Bayona (El Orfanato). De serie wordt omschreven als psychosexuele horror en we zien bekende literaire figuren opduiken zoals Dr. Frankenstein en zijn monster, Dorian Gray en personage uit ‘Dracula’. De serie wordt door Sam Mendes en John Logan, het succesvolle duo achter Skyfall ontwikkeld voor de Amerikaanse tv-zender Showtime (Dexter).

– Het nieuwe project van de Dowdle broers (Quarantine, Devil) heeft de titel As Above, So Below gekregen. De film speelt zich voornamelijk af in de catacombes onder Parijs en gaat over twee archeologen die op zoek zijn naar een schat in die catacombes. En uiteraard is er meer aan de hand… De film wordt momenteel opgenomen.

– Legendary Pictures baas Thomas Tull heeft laten weten dat men intern gesproken heeft over Trick ‘r Treat 2. Men staat er niet onwillend tegenover, maar we moeten niets op korte termijn verwachten. Men zal pas met een vervolg beginnen als me een geweldig verhaal (of eigenlijk verhalen) heeft.

– Recent werd bekend dat we het vierde deel in de dino-reeks was uitgesteld, maar nu kunnen we melden dat Jurassic Park 4 in 2015 zal komen en dat de film zal worden opgenomen in 3D. Dit nieuws komt vanaf de Licensing Expo die momenteel wordt gehouden. Colin Trevorrow is nog steeds als regisseur aan het project verbonden.

– De Netflix serie Hemlock Grove krijgt in 2014 een tweede seizoen. Eli Roth keert wederom terug als executive producer en krijgt gezelschap van Charles H. Eglee (The Walking Dead, Dexter). Sterren Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron, Freya Tingley, en Dougray Scott keren terug voor het tweede seizoen dat uit 10 afleveringen zal bestaan. De prodcutie begint later dit jaar.

-Universal Pictures heeft nu de rechten voor Locke & Key, de bovennatuurlijk stripserie van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Producenten Alex Kurtzman en Roberto Orci probeerden er eerst een tv-serie van te maken, maar dat ging uiteindelijk niet door. Nu hopen de heren ere en filmfranchise van te maken. In de strip volgen we drie kinderen die na de moord op hun vader terugkeren naar hun ouderlijk huis. Ze ontdekken dat er magische sleutels zijn die hen speciale krachten geven en deuren naar andere werelden openen

– Het duo Marcus Dunstan en Patrick Melton heeft een nieuw project weten te slijten aan 20th Century Fox. Het gaat om Outliers, een film die geregisseerd zal worden door David Karlak. Het verhaal , dat geheim word gehouden, is gebaseerd op een idee van Karlak en betreft een bovennatuurlijke actie film met horror invloeden.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter