Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het goede nieuws: A-Film heeft bekend gemaakt dat John Carpenter’s The Ward vanaf 1 september a.s. toch te zien zal zijn in de bioscoop!  Het slechte nieuws: Hij is exclusief te zien in Pathé Spuimarkt in Den Haag…
 
– Voormalig Bond-girl Olga Kurylenko zal te zien zijn in de Britse spookhuisfilm The Haunted (erg originele titel trouwens 😉 ).In de film volgende we Audrey, een recente weduwe die in haar huurhuis op het platteland een geest wakker maakt. Echter blijft ze en begint ze een hoogste merkwaardige vriendschap. Maar is de geest wel zo vriendelijk als ze denkt? En is het wel een geest of een verzinsel van haar “gebroken” gesteldheid. Ook Rupert Friend zal in deze film van regisseur Axelle Carolyn te zien zijn. De film is momenteel in pre-production voor een release in 2012.
 
– We weten inmiddels dat Mick Garris een mini-serie gaat maken van het Stephen King verhaal Bag Of Bones (“Vel Over Been”). Langzaam begin took de cast te groeien: Pierce Brosnan, Melissa George, Annabeth Gish en Anika Noni Rose zullen in de serie te zien zijn. De serie (voor zender AMC) zal bestaan uit twee afleveringen van een uur. Er is nog geen Amerikaanse premiere datum bekend.
 
– Regisseur Paul Schrader gaat de verfilming regisseren van schrijver Brett Easton Ellis’ (American Psycho) boek Bait. We zien hoe een jongeman besluit wraak te nemen op rijkeluis jongeren en aan boord van een plezierjacht weet te komen. Het jacht vaart richting een gebied waar zich veel haaien bevinden… Deze film is niet te verwarren met de film Bait 3D, eveneens met haaien.
 
– Acteur Zachary Quinto (‘Star Trek, tv’s Heroes) gaat nu ook films produceren. Een van zijn eerste projecten wordt The Banshee Chapter. In de film volgen we een journaliste die probeert een vermiste vriendin te vinden die experimenteerde met chemische drugs die werden gemaakt tijdens geheime regerings testen. De regie is in handen van Blair Erickson die tevens het script schreef.
 
– De cast voor The Nurse 3D begint zich uit te breiden. Naast de hoofdrol voor Paz De La Huerta (Enter The Void) is bekend geworden dat Katrina Bowden (Tucker & Dale Vs. Evil) en Corbin Blue (High School Musical) een rol in de film hebben. In de film zien we hoe een verpleegster na haar normale werk overdag verandert in een killer die ‘s nachts op pad gaat om vreemgaande mannen te vermoorden. Het script werd geschreven door David Loughery (Lakeview Terrace) terwijl de regie in handen is van Douglas Aarniokoski (Highlander: Endgame) . The Nurse 3D wordt in 2012 verwacht.
 
– GK Films en Infinitum Nihil (de productiemaatschappij van Johnny Depp) slaan hun handen ineen voor een verfilming van de 3-delige comic The Vault waarvan binnenkort het eerste deel verschijnt in de V.S. . Het verhaal gaat over een groep diepzeeduikers die een sarcofaag vinden met daarin vreemde overblijfselen en daarmee een eeuwenoud kwaad vrij laten. Helaas is er verder nog nits bekend over het project, bijvoorbeeld of Depp ook een rol zal gaan spelen in de film.
 

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter