Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De eerste trailer voor de found footage horrorfilm Devil’s Due is verschenen.
De film vertelt het verhaal van een pas getrouwd stel die ongepland een kind krijgen. De man (Zach Gilford) legt alles vast en ziet dat zijn vrouw (Allison Miller) flink wat veranderingen ondergaat. Eerst denken ze dat het met de hormonen van doen heeft, maar wanneer de maanden langzaam verstrijken beseffen ze steeds meer dat er iets veel ergers aan de hand is.
De Nederlandse bioscoop release staat gepland op 27 maart 2014.

Haley Joel Osment (zie foto, bekend van zijn rol in The Sixth Sense) is weer terug van weggeweest. Hij stopte een aantal jaren met zijn acteercarrière om een opleiding te gaan volgen.
Hij is nu onder andere al aangenomen voor een rol in Tusk van Kevin Smith. Hij zal een personage spelen met de naam Teddy, een vriend van een podcast co-host die vermist raakt in de wouden van Canada. Samen met de vriendin van zijn vriend (gespeeld door Genesis Rodriguez) gaat hij op zoek naar zijn vriend (gespeeld door Justin Long).

De release datum van de nieuwe Frankenstein film van Twentieth Century Fox is naar achteren geschoven.
De film met onder andere James McAvoy, Daniel Radcliffe en Jessica Brown Findlay zou eigenlijk in oktober volgend jaar verschijnen. De release datum is nu echter verschoven naar 6 januari 2015.
Waarschijnlijk hebben ze de release verschoven om niet teveel te moeten concurreren met Dracula Untold: een nieuwe Dracula film van Universal die begin oktober volgend jaar moet verschijnen.

Danny Trejo heeft het maar druk met al zijn films. Zo speelt hij ook in een nieuwe horrorfilm die de titel A Voodoo Possession heeft gekregen.
In de door Walter Boholst geregisseerde film moet een man (Trejo) zijn broer zien te vinden in een gesticht in Haïti. Al snel komt hij erachter dat de patiënten bezeten zijn door een oude voodoo geest die uit is op bloed.
Het is nog niet precies bekend wanneer de film moet gaan verschijnen.

De door Christopher Landon geregisseerde film Paranormal Activity: The Marked Ones heeft een Amerikaanse bioscoop release gekregen. Daar zal hij op 3 januari 2014 in de bioscopen verschijnen.
De Nederlandse release staat gepland voor 2 januari. Dat is nog eventjes wachte maar wij kunnen wel alvast de trailer aan jullie tonen:

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter