Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Videoclip-regisseur Dori Oskowitz zal zijn filmdebuut maken met Looking Glass. De film gaat over een koppel dat na een persoonlijk verlies een motel koopt en erachter komt dat er verontrustende onverklaarbare dingen gebeuren in een van de meest verhuurde kamers. Een van de hoofdrollen zal worden gespeeld door Nicolas Cage. De onafhankelijke film is geschreven door Jerry Rapp en Matthew Wilder.

* Goed en slechts nieuws voor liefhebbers van de tv-serie The Strain. De serie krijgt een vierde seizoen, maar dat is dan ook meteen het laatste. De serie is gebaseerd op de drie boeken van Guillermo del Toro & Chuck Hogan en de producers waren in eerste instantie van plan om er een boek per seizoen van te maken, maar gaande weg bleek het verhaal toch net iets te groot voor drie seizoenen…

* De cast van de Suspiria remake begint vorm te krijgen. We kunnen namelijk melden dat Chloe Grace Moretz, Dakota Johnson, Mia Goth en Tilda Swinton officieel zijn gecast in de film van regisseur Luca Guadagnino voor Frenesy Film Company en Mythology Entertainment. De film gata over een jonge Amerikaanse balletdanseres die naar een prestigeuse dansschool in Europa gaat. Daar krijgt ze te maken met bovennatuurlijke gebeurtenissen en gruwelijke moorden. De opnames beginnen deze maanden en vinden plaats in Italiƫ en Hongarije.

* Er komt een zevende seizoen van American Horror Story. Dit heeft de zender FX bekend gemaakt.

* Twee jaar gelden aangekondigd, maar deze maand beginnen eindelijk de opnames van Superstition, de griezelaar die geregisseerd wordt door de broers Kevin en Michael Goetz (Martyrs remake). Bijgeloof, onze afhankelijkheid van moderne techniek en een seriemoordenaar zijn de ingrediƫnten in het scenario van Jeffrey Reddick (Final Destination reeks). De film moet in 2017 verschijnen.

* Hoewel Bats, Bones & Dice niet doorgaat heeft de organisatie van Dutch Comic Con weten te regelen dat acteurs Steven Willams (o.a. Supernatural en The X-Files) als gast aanwezig zal zijn tijdens Dutch Christmas con in de Jaarbeurs te Utrecht.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter