Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De Amerikaanse zender NBC heeft een pilot besteld getiteld Brides Of Dracula, geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa (The Town That Dreaded Sundown remake) en Greg Berlanti (tv’s The Arrow). In de potentiële serie volgen we de drie bruiden van Dracula die toch niet zijn vernietigd door Abraham van Helsing. Wanneer de opnames voor de pilot aflevering beginnen is nog onbekend.

 

* Er druppelt nieuws binnen over seizoen drie van Penny Dreadful. Zo zal ene Dr. Jeckyll (gespeeld door Shazad Latif) opduiken en zal Patti Lupone de rol van Dr. Seward gaan spelen (een naam die Dracula fans moeten herkennen). In het nieuwe seizoen, dat in 2016 verschijnt, zal Vanessa (Eva Green) op een ongebruikelijke manier therapie krijgen van Seward.

 

* Er is een trailer opgedoken van de Spaanse Slasher Verano Rojo, ofwel Red Summer. De film werd geschreven en geregisseerd door Carles Jofre en gaat over vier jongeren die op Mallorca op zoek gaan naar zonnige stranden en feest, maar verdwalen in de onherbergzame wildernis. Het is het begin van een gruwelijke reis. IN de hoofdrollen zien we o.a. Inés Pálmer, Juana Cruz Aina Zuazaga, Daniel Salom, Carlos Poyal, Gaspar Alemany, Guiem Juaneda, Dominic Hull, en Simón Andreu

 

* Netflix heeft o.a. Cara Buono, Winona Ryder, Ross Partridge en David Harbour vastgelegd voor een rol in de nieuwe bovennatuurlijk serie Stranger Things. De serie speelt zich af in Indian, 1980 en gaat over een jonge die spoorloos is verdwenen. Familie, vrienden en lokale politie beginnen een zoektocht, maar belanden in een groot mysterie vol geheime experimenten, angstaanjagende bovennatuurlijke verschijnselen en een zeer vreemd klein meisje. De srie wordt geschreven en geregisseerd door de broers Matt en Ross Duffer en zal in 2016 te zien zijn.

 

* Het duo achter Lost After Dark, regisseur Ian Kessner en schrijver Bo Ransdell, hebben plannen voor een remake van Waxwork. Hoewel de plannen zich nog in een vroeg stadium bevinden heeft het duo hun zegen gekregen van de originele regisseur Anthony Hickox. Men wilt net als bij Cabin in the Woods gaan spelen met de cliché’s uit het genre.

 

* De Dark Horse Comics strip Vampire Brothers krijgt een verfilming. Twee vampiers zijn al eeuwen vrienden en feesten er gezamenlijk op los totdat een conflict het einde betekent van hun vriendschap. Als echter een van de apocalypse dromende slechterik opduikt moeten de vampiers hun onenigheid opzij schuiven om de mensheid te kunnen redden. De naam van Michael B. Jordan wordt al door diverse bronnen genoemd als een van de hoofdrolspelers. De film, die nog geen regisseur heeft, moet in 2017 te zien zijn op het witte scherm.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter