Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Helaas zal Danielle Harris niet aanwezig zijn tijdens Weekend Of Hell (4-6 Nov.) in Oberhausen. Dit i.v.m. haar zwangerschap. Daarentegen kunnen we melden dat Sharni Vinson wel haar opwachting zal maken. Sharni kennen we uit o.a. You’re Next en Patrick.

* Producenten Brad Fuller en Andrew Form hebben door laten schemeren dat de nieuwe Friday The 13th film zal worden opgenomen in de lente van 2017 in Atlanta. De casting begint in December…

* Actrice Shannon Purser (Barb uit Stranger Things) is toegevoegd aan de cast van Wish Upon, een horrorthriller waarin een tienermeisje een magische doos vindt die haar wensen laat uitkomen… maar wel elke keer tegen een dodelijke prijs. De regie is in handen van John R. Leonetti (Annabelle).

* In een interview heeft Joss Whedon laten weten dat hij bezig is met het schrijven aan een horrorfilm die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het zou zijn duisterste werk tot nu toe zijn.

* Buried-regisser Rodrigo Cortes heeft een nieuw project op staple staan genaamd Down A Dark Hall en is een verfilming van het gelijknamige boek. In de film spelt AnnaSophia Robb een meisje met met problemen en een duister verleden dat wordt opgenomen in Blackwood, een mysterieuze school voor meisje met gaves en moeilijkheden. Andere rollen worden gespeeld door Isabelle Fuhrman, Rosie Day en Noah Silver.

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter