Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Dimension Films is de rechten kwijtgeraakt van de Halloween serie wat betekend dat het reeds aangekondigde vervolg Halloween Returns ook is geschrapt. Het contract met regisseur Marcus Dunstan is hierdoor ook ontbonden. Producer Malek Akkad van Transcas International is nu op zoek naar een nieuwe filmmaatschappij waar hij de reeks kan onderbengen. Voor fans zal dit slecht nieuws zijn, alhoewel er ook een positieve kant aan zit, de Weinstein broers hebben nu namelijk geen zeggenschap meer.

* Hoewel er nog niets officieel bekend is gemaakt door de productiemaatschappij Morgan Creek heeft Regissuer William Peter Blatty laten weten dat men plannen heeft om de Director’s Cut van The Exorcist III op blu-ray uit te brengen. De versie die de meeste mensen gezien hebben van The Exorcist III is er een waar Morgan Creek zich zeer intensief mee heeft bemoeid en een einde bevat die geen goedkeuring draagt van Blatty. We houden je op de hoogte.

* Terwijl we nog steeds wachten op de release van de grote studiofilm Amityville: The Awakening heeft Uncork’d Entertainment kans gezien om Amityville Terror (zie foto) te maken. De bovennatuurlijke horrorfilm is geregisseerd door Michael Angelo naar een scenario van Amanda Barton.In de film zijn hoofdrollen weggelegd voor Nicole Tompkins, Kaiwi Lyman, Kim Nielsen, Amanda Barton en Tonya Kay. Het verhaal gaat over een familie die verhuisd naar een oud huis in Amityville. Al snel worden ze daar belaagd door een boosaardige geest en de stadsbewoners die de familie daar wil houden… Een (home)release voor Nederland is nog niet bekend.

* Acteur Calen Landry Jones (Antiviral) zal zich voegen bij o.a. Catherine Keener, Allison Williams en Daniel Kaluuya voor de film Get Out waarin een Afro-Amerikaan samen met zijn blanke vrinden bij haar familie op bezoek gaat. Helaas is er niet meer bekend van deze film van regisseur Jordan Peele.

* Volgend jaar verschijnt op de Australische streamingdiens Stan een Wolf Creek mini-serie. Ook nu weer speelt John Jarrat de rol van Mick Taylor die een reizende Amerikaanse familie wilt terroriseren. Echter weet de 19 jarige Eve (Lucy fry) de slachtpartij te overleven en besluit om wraak te gaan nemen. Greg McLean zal ook nu weer de regie op zich nemen, maar dan wel in samenwerking met Tony Tilse.

* We weten van Alien: Covenant dat het zich zal afspelen rondom het ruimteschip Covenant dat denkt een onbewoonde paradijs heeft ontdekt, maar niets blijkt minder waar. Men ontdekt echter dat er een bewoner is…de synthetische mens David, de enige overlevende van de gedoemde Prometheus expeditie. Nu kunnen we melden dat Katherine Waterston (Inherent Vice) de hoofdrol zal spelen als Daniels, een bemanningslid van de Covenant. Volgens regisseur Ridley Scott heeft ook Noomi Rapce een erg kleine cameo als dr. Shaw…

* Universal Pictures heeft David Koepp ingehuurd om het scenario te schrijven van een nieuwe Bride Of Frankenstein, die zich zal afspelen in de huidige tijd. Enkele jaren geleden was Angelina Jolie de grootste kanshebber om de titelrol te spelen, en volgens geruchten is ze dat nog steeds, met de kans dat zij ook de regie gaat doen. Maar dat moeten we voorlopig nog met een korreltje zout nemen dus. Deze Bride… update gaat onderdeel uitmaken van de Universal Monsters Cinematic Universe die gestart zou zijn met Dracula Untold uit 2014. Verder bevestigd zijn The Mummy, The Wolfman en Van Helsing. Nog niet bevestigd is een nieuwe versie van The Creature From The Black Lagoon.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

één antwoord

Laat een antwoord achter