Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* We hebben nu een (al zeggen we het zelf) fantastische Like & Share actie op Facebook waarbij men een mooi boeken & dvd pakket kan winnen. Check snel onze FB pagina: www.facebook.com/horror.nl.

* De Amerikaanse zender TNT heeft besloten om Tales From The Crypt een nieuw leven in te blazen. De in de jaren 80 populaire serie had iedere aflevering een nieuw horrorverhaal dat werd geintroduceerd door de Cryptkeeper. En de twist is dat men M. Night Shayamalan heeft vastgelegd om de serie nieuw leven in te blazen. Over een paar maanden wordt bekend gemaakt wanneer de serie op TNT te zien zal zijn.

* Het lijkt erop dat Nessa Thompson (Veronica Mars, Creed) een rol gaat spelen in de boekverfilming Annihilation, naar het gelijknamige boek van Jeff Vandermeer (in NL bekend als “Vernietiging”). Ze zal zich dan voegen bij de reeds vastgelegde Natalie Portman en Gina Rodriguez. Het scenario en de regie zijn in handne van Alex Garland die met Ex Machina een mooi regiedebuut heeft gemaakt.

* LOTR-acteur John Rhys-Davies gaat de horrorfilm Aux, waarin hij zelf te zien is, ook produceren. De film gaat over de gevolgen die de ontdekking van een oude bunker die sinds WOII niet ontdekt is geworden. Bij het daaropvolgende politieonderzoek verdwijnen de agenten een voor een. Een oude veteraan die in een nabijgelegden verzorgingstehuis woont begrijpt wat er aan de hand is en raakt betrokken… De film wordt geregisseerd door John Adams en de opnames starten 13 januari

* Hoewel de kans klein is dat het daadwerkelijk zal gebeuren heeft niemand minder dan Quentin Tarantino aangegeven dat hij heel graag een echte enge horrorfilm wil maken zoals The Exorcist. Mocht het er ooit van komen kunnen we natuurlijk ook het nodige bloed zien vloeien gezien zijn vorige films… Wij zijn al aan het duimen!

* Misschien niet bekend bij iedereen, maar regisseur Jordan Downey (ThanksKilling), heeft in mijn ogen de potentie uit te groeien tot een echte master of horror. Zijn nieuwste project is de webserie Red Weather, waarvan de aflevering een minuut of 5 duren. De eerste aflevering is nu online. (zie onderaan dit bericht). Daarnaast heeft hij de 7 minuten durende fanfilm Critters: Bounty Hunter gemaakt. Hoewel ik die zelf nog niet gezien heb zijn er mensen die hopen dat Downey een reboot mag maken van de pluizige bijtertjes.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter