Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Lionsgate heeft de rechten gekocht van Z-Men, een strip die zich afspeelt rondom de gebeurtenissen van Night Of The Living Dead. In het verhaal is het 1966 en is de Oval Office in lichte paniek, er zijn namelijk berichten van een reeks massamoroden (en berichten dat de doden weer tot leven komen). Daarom gaan de Secret Service agenten Stuart en Clancy op onderzoek uit om te zien of de doden inderdaad uit het graf zijn opgestaan. Een schrijver of regisseur zijn nog niet vastgelegd.

* De cast voor de nieuwe nog steeds titelloze M. Night Shyamalan film met James McAvoy heeft uitbreiding gekregen in de vorm van vier dames: Betty Bucklety, Anya Taylor-Joy, Jessica Sula en Haley Lu Richardson.

* Het gaat erop lijken dat de comic Hack/Slash toch verfilmd gaat worden, maar dan wel als tv-serie. Relativity Television heeft namelijk de rechten gekocht en Skip Woods (A Good Day To Die Hard) aangenomen om het scenario te schrijven. De serie draait rondom het meisje Cassie Hack dat de rollen omdraait en achter beroemde slashers aangaat, vergezelt door een zwijgzame reusachtig vampier genaamd Vlad. Woods zal de serie ook produceren samen met Daniel Alter en Ray Ricord. Men zal binnenkort het project proberen te verkopen aan een zender.

* Eva Longoria (zie foto) en Jason Blum slaan de handen ineen voor de NBC tv-serie Zone Of Silence. De serie speelt zich rondom de verhalen over Mapimí woestijn in Mexico, waar een plek is waar geen communicatie mogelijk is, een soort Berumda Driehoek, maar dan op het land. Als een team ICE agenten spoorloos verdwijnt in de “zone” wordt een andere team op pad gestuurd om het te onderzoeken. De serie is geschreven door Rashad Raisani en zal worden geproduceerd door Eric Winter.

* Screen Daily weet te melden dat de animatie short One Night In Hell een speelfilm gaat worden. Jason Jameson zal regisseren naar een scenario van hemzelf en Pauk Laikin, terwijl Gary Kurtz (The Empire Strikes Back, The Dark Crystal) de live-action/animatie hybride film zal produceren. Queen gitarist Brian May zal een bijdrage leveren aan de soundtrack. De film die pas in 2019 zal verschijnen gaat over een skelet dat een gekmakende afdaling maakt in hel.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter