Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Volgens zijn vrouw en productie partner Sandy King is ene John Carpenter (schijnt regisseur te zijn) bezig met maar liefst 4 verschillende ideeën voor tv-series. Volgens haar zijn ze totaal anders dan de huidige horrorseries en zoeken ze de grenzen op van wat horror is.

Ze hebben het hele concept en pitch geschreven met de bedoeling dat Carpenter in iedergeval de pilots gaat regisseren en de serie zal overzien als executive producer. Voor de vervolgafleveringen heeft men echter de hulp ingeroepen van andere schrijvers om ze het anders niet bij kunnen houden.

“Er is horror, er is science fictop, eentje is een soort sci-fi horror, een soort van futuristisch ding. Ze zullen zijn wat mensen van hem verwachten door ook onvoorspelbaar te zijn.” Aldus King.

Men gaat nu de serie rondshoppen bij de diverse tv-zenders. Carpenter blijft echter niet still zitten en is druk bezig met twee comics (‘Asylum’ en ‘Tales For A Halloween Night’) en plant enkele optredens rondom zijn album Lost Themes waar hij tevens een vervolg op aan het maken is. Ook is de grote gameliefhebber gevraagd om een verhaal te schrijven voor een virtual reality game.

En nu maar hopen dat er snel een zender is die interesse heeft…

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

5 reacties

Laat een antwoord achter