Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

New Line Cinema’s bovennatuurlijke thriller The Conjuring 2 van James Wan (Furious 7), vertelt een nieuwe waargebeurde zaak uit de dossiers van het beroemde paranormaal onderzoekerskoppel Ed en Lorraine Warren.

Oscar genomineerde Vera Farmiga (Up In the Air, TV-serie Bates Motel) en Patrick Wilson (de Insidious-films), keren terug in de rollen van Lorrain en Ed. Ze reizen voor één van hun meest angstaanjagende onderzoeken af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.
De film volgt het wereldwijd succesvolle The Conjuring van Wan op en is de op een na hoogst scorende horror film aller tijden, op The Excorsist na. Vanaf 9 juni in de bioscoop.

Maar van Wan als producer komt met Lights Out ook nog een verhaal over een onbekende angst die schuilt in het donker.

Toen Rebecca (Teresa Palmer) haar ouderlijk huis verliet, verwachtte zij ook haar angsten uit haar kindertijd achter te laten. Tijdens haar jeugd was ze nooit helemaal zeker wat wel en wat niet echt was, zodra de lichten uit gingen… Nu ervaart haar kleine broertje Martin (Gabriel Bateman) dezelfde onverklaarbare en huiveringwekkende gebeurtenissen, welke haar vaak wakker hebben gehouden. Een angstaanjagende entiteit met een mysterieuze connectie met haar moeder Sophie (Maria Bello), duikt opnieuw op. Maar deze keer, naarmate Rebecca dichter bij de waarheid komt, valt niet langer te ontkennen dat al hun levens in gevaar zijn… zodra de lichten uit gaan.

Lights Out is het speelfilm regiedebuut van David F. Sandberg die de gelijknamige short (zie foto) regisseerde. James Wan, Lawrence Grey en Eric Heisserer hebben de film geproduceerd, met Walter Hamada, Dave Neustadter en Richard Brener als uitvoerend producenten. Lights Out is vanaf 21 juli 2016 te zien in de bioscoop.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter