Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Fox International Productions heeft aangekondigd dat ze met de film Child’s Play komen. Zij die denken dat het hier om een remake gaat van de bekende horrorfilm uit 1988 hebben het mis.
Het gaat om een losse remake van de Spaanse thriller Who Can Kill a Child? uit 1976 (in Nederland uitgebracht onder het Mr. Horror Presents label).
De film zal gaan over een zwangere vrouw en haar man die door bezeten kinderen worden geterroriseerd op een afgelegen eiland.
Vinessa Shaw (Stag Night, The Hills Have Eyes), Ebon Moss en Daniel Gimenez Cacho zullen in de film te zien zijn.

De verzamelaars van horror gerelateerde poppen en beeldjes kunnen, als ze ook van de tv serie The Walking Dead houden, hun hart ophalen. Deze oktober verschijnen er vijf poppen van de personages Rick Grimes en Shane Walsh en drie memorabele zombies. De poppen kunnen al besteld worden via www.bigbadtoystore.com, waarna ze in oktober op de deurmat zouden moeten vallen.

Amber Heard (All the Boys Love Mandy Lane, The Stepfather, Zombieland, The Ward) heeft de hoofdrol gekregen voor de thriller Subject 6. Ze zal een psychologie studente spelen die voor een maand opgesloten word voor een gedragsstudie. Langzaam maar zeker begint ze te denken dat ze een gevangene is die moet ontsnappen voordat ze gek word.

31 mei verschijnt Ridley Scott’s Prometheus in de Nederlandse bioscopen. Om jullie alvast warm te maken voor deze Alien prequel volgt hieronder de nieuwe internationale trailer, met nieuw beeldmateriaal.

Eli Roth heeft een spookhuis in Las Vegas laten maken dat hij Eli Roth’s Goretorium heeft genoemd. Samen met Robert Frey zal hij aanstaande 27ste september de deuren van dit nieuwe spookhuis openen. Het is Roth’s bedoeling om het spookhuis over het gehele jaar open te houden en het zo realistisch te maken dat zijn spookhuis het “Mecca voor horror liefhebbers van over de gehele wereld” word.

Universal Pictures heeft aangekondigd dat men een twee-jarig contract heeft gesloten met het productie duo Alex Kurtzman en Roberto Orci. Het duo zal tijdens deze samenwerking beginnen met het herschrijven van de Universal’s Van Helsing en The Mummy.
Voor de eerstgenoemde film is niemand minder dan Tom Cruise gestrikt voor een gedeelte van de productie en voor een rol in de film. Dit word ongetwijfeld vervolgd.

Men is begonnen met het filmen van Wrong Turn 5. In een voorgaand nieuwsbericht konden we al melden dat Doug Bradley, beter bekend als Pinhead uit de Hellraiser franchise misschien een rol zou hebben. Nu kunnen we inmiddels dit gerucht bevestigen: Bradley zal te zien zijn in Wrong Turn 5.

Wildworks Productions heeft aangekondigd dat de horror/thriller Stripped, die 2 jaar geleden in de ijskast werd gezet, in juni gefilmd zal worden. De film zal geregisseerd worden door John Wildman en Tiffany Shepis (Night of the Demons), porno actrice Michelle “Belladonna” Sinclair (haar mainstream film debuut) en Samrat Chakrabarti zullen in de film te zien zijn.
Het verhaal gaat over twee broers en een vriend die een verjaardag vieren, die al snel uit de hand loopt wanneer ze opgesloten worden in een huis met een “familie” kwaadwillige vrouwen.

Om meer internationale kijkers te trekken hebben de makers van Dark Flight 3D, Thailand’s eerste 3D film, een internationale trailer voor de film gemaakt. De film is inmiddels al verschenen in Azië, maar de internationale interesse moet nog opgewekt worden.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter