Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Beste horrorfans. Als ik het vol weet te houden zal ik jullie vanaf heden aan het einde van iedere week op de hoogte houden van het wekelijkse horrornieuws dat de moeite van het vermelden waard is. Hier volgt een overzicht van afgelopen week.

Horroricoon Tony Todd stapt voor de verandering eens achter de camera. De acteur die bekendheid heeft verkregen met rollen in de Candyman, Final Destination en Hatchet films, gaat nu een genrefilm schrijven en regisseren die de titel Catalytic heeft gekregen. De film zal geproduceerd worden door de nieuwe productiemaatschappij Assembly Line.

IFC heeft een Amerikaanse releasedatum voor The Human Centipede Part 2: Full Sequence aangekondigd. Volgens IFC zal de film 7 oktober in een aantal bioscopen in de V.S. te zien zijn. Over een Nederlandse releasedatum is tot op heden nog niks bekend.
Het vervolg vertelt het verhaal over een man die seksueel geobsedeerd is door de eerste film uit de serie. Hij besluit zelf een ‘centipede’ te maken van twaalf slachtoffers voor zijn eigen seksuele genot…

Regisseur Josef Rusnak (The Thirteenth Floor, It’s Alive) gaat een vampierfilm maken die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelt. De film, die de titel ‘The Bleeding’ heeft gekregen, gaat over een Amerikaanse spion die tijdens een missie in Roemenië achter een verschrikkelijk geheim komt dat de bewoners vele jaren angstvallig verborgen hadden. De ontwikkeling is echter nog maar net begonnen, dus of deze film groen licht krijgt is nog niet bekend.

Leden van het team die achter Never Sleep Again: The Elm Street Legacy en Bio Channel’s Inside Story: Scream zaten, hebben hun krachten gebundeld om een documentaire te maken over Return of the Living Dead. In april waren ze begonnen met de opnames.
Brian Peck (“Scuz” uit de originele Return of the Living Dead) zal de kijkers door deze terugblik leiden.
Deze twee uur durende documentaire zal in oktober op DVD verschijnen in de V.S.. Aangezien tot op heden maar weinig van deze documentaires in Nederland zijn verschenen, verwacht ik niet dat we More Brains! A Return to the Living Dead in de Nederlandse DVD winkels kunnen verwachten.

Uwe Boll keert weer terug naar de video game adapties. Hij gaat namelijk de adaptie van Zombie Massacre.
Zombie Massacre is een video game uit 1998 die word omschreven als een kloon van de verschrikkelijk populaire first-person shooter Doom. Marco Ristori en Luca Boni, die eerder al Eaters regisseerden voor Boll, kruipen voor deze prent ook weer achter de camera.

Geïnspireerd door films uit de gouden tijd van religieuze cinema, zoals A Thief in the Night (1972) en Stalked (1969), brengt regisseur James Felix McKenney de liefhebbers nu de film ‘Satan Hates You’.
Deze nieuwe horrorfilm vertelt het verhaal vaan twee individuen en hun persoonlijke strijd met Satan. We volgen Marc (Don Wood), een krankzinnige maniak, gedreven door de demonen in zijn ziel en Wendy (Christine Spencer), die haar leven snel en hard leidt zonder na te denken over de consequenties van haar daden. Hun paden zullen uiteindelijk kruisen, maar de vraag is of dit op de weg naar verlossing is of op de weg naar de hel!
Naast Don Wood en Christine Spencer, zullenwe ook Angus Scrimm en Reggie Bannister (Phantasm serie) en Michael Berryman (‘Pluto’ in de originele The Hills Have Eyes) voorbij zien komen.
TLA Releasing heeft de DVD release (in de V.S.) op 18 oktober gezet.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter