Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Horroricoon Michael Berryman is bij de cast van The Lords of Salem gekomen. Hij zal de rol van een heksenjager op zich nemen.
Berryman brak in 1977 door toen hij de rol van Pluto op zich nam in The Hills Have Eyes van Wes Craven. Dit wordt zijn tweede rol in een film van Rob Zombie. De man was ook al eerder te zien in zijn House of 1000 Corpses.

Gabriele Albanesi gaat een vervolg maken op zijn film Il Bosco Fuori, die in het Engels bekend staat als The Last House in the Woods. De nieuwe prent heeft de Engelse titel Kid in the Box gekregen. Voor het project zijn al wat grote namen uit de Italiaanse horrorwereld aangetrokken. Zo zal Sergio Stivaletti (Dèmoni, Opera, Dellamorte Dellamore) de special effects gaan verzorgen en zal Claudio Simonetti, onder de meeste horrorliefhebbers bekend als “Goblin”, de soundtrack gaan schrijven.

Dat MTV de laatste jaren bezig was met verschillende horrorprojecten, zoals hun nieuwe horror/comedy serie Death Valley, was al bekend. Een woordvoerder van het televisiekanaal heeft bekend gemaakt dat de cast voor My Super Psycho Sweet 16 Part 3 en dat de film komende maandag in productie gaat in Atlanta. De cast zal bestaan uit Jillian Rose Reed, Lauren McKnight, Kirsten Prout. Ryan Sypek, Niko Pepaj, Ben Winchell, Onira Tares en Autumn Dial.

Vanwege ‘record brekende’ kijkcijfers is er bekend gemaakt dat de tv serie American Horror Story een tweede seizoen krijgt.
De serie volgt een gezin van drie personen die van Boston naar Los Angeles verhuizen om hun verleden te vergeten. Ze verhuizen naar een opgeknapt huis, niet wetend dat het er spookt…

Productiemaatschappij The Indomina Group heeft de franchise rechten van de Cabin Fever films gekregen. De productiemaatschappij heeft het recht gekregen om maar liefst twee sequels te gaan maken.
Cabin Fever: Patient Zero zal geschreven worden door Jake Wade Wall en zal gaan over een cruiseschip dat stuit op een verlaten research boot waar het virus heeft huisgehouden.
Cabin Fever: Outbreak wordt geschreven door Adam en Deborah Marcus en zal gaan over een dokter die met zijn familie verhuist naar een klein Caribisch eiland om een griep uitbraak te onderzoeken. Daar aangekomen ontdekt hij dat het gaat om een vleesetend virus. Aan hem de taak om een wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Beide films zullen in de lente van 2012 opgenomen worden in de Dominicaanse Republiek.

Brandon Cronenberg, de zoon van zal achter de camera kruipen voor de thriller Antiviviral.
Caleb Landry Jones (Byzantium, X-Men: First Class, The Last Exorcism) is aangetrokken voor de hoofdrol.
Het verhaal gaat over een zakenman (Jones) die voor een kliniek werkt die ziektes van bekende mensen reproduceert voor mensen die willen weten wat hun favoriete ster zich moet voelen. Dan raakt hij zelf geobsedeerd door een ster en injecteert hij zichzelf met haar ziekte. Dan moet hij erachter zien te komen hoe hij beter wordt, voordat het te laat is.

Christopher Lloyd (Piranha 3D) is nu een castlid voor Dead Before Dawn, een Canadese horrorfilm die geschoten zal gaan worden in 3D. De directie is in handen van April Mullen en het verhaal zal gaan over een jongen die per ongeluk een vloek loslaat waardoor iedereen zelfmoord pleegt en verandert in zombies, demonen of “zemonen”.

Sara Paxton (The Last House on the Left remake) wordt herenigt met regisseur David R. Ellis (Shark Night 3D) voor de film The Briar Lake Murders.
De film vertelt het verhaal over een groep studenten die naar een huisje aan een meer vertrekken voor een wilde vakantie. Dan worden er twee lokale mensen bruut vermoordt en de verdenking valt gelijk op de groep buitenstaanders. Wanneer de moorden uit de hand beginnen te lopen, moeten de jongeren zelf het mysterie ontrafelen…

Er is ook weer een nieuwe remake aangekondigd. Deze keer is het de beurt aan Maniac om een hervertelling te krijgen.
Franck Khalfoun, die eerder al de genrefilm P2 regisseerde, is als regisseur aan het project verbonden en Grégory Levasseur en Alexandre Aja zullen het verhaal gaan schrijven. Levasseur is zowel aan P2, als aan Aja’s Haute Tension, The Hills Have Eyes en Mirrors als schrijver verbonden geweest.
The Lord of the Rings ster Elijah Wood is aangetrokken voor de hoofdrol.
Hij zal een seriemoordenaar spelen die zijn slachtoffers via het internet opzoekt om ze dan te stalken en op ze te jagen, terwijl hij zelf last heeft van hallucinaties door zijn jeugdervaringen met zijn moeder.
De Franse actrice Nora Arnezeder schijnt ook al bij het project betrokken te zijn, maar wat haar rol zal gaan worden is nog onbekend. Dit wordt vervolgd.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter