Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De trailer voor Nothing Left To Fear is nu online. De film is medegeproduceerd door niemand minder dan rocker Slash via zijn productiebedrijf Slasher Films.

Het verhaal is losjes gebaseerd op de folklore rondom het plaatsje Stull in Kansas. Het plaatsje zou namelijk een van de zeven poorten naar de hel zijn. In de film volgen we een familie die verhuist naar een klein rustig plaatsje, maar al snel blijkt het daar niet pluis…

De regie is in handen van Anthony Leonardi III, een voormalig protégé van Gore Verbinski die met hem samenwerkte aan o.a. de PotC: At World’s End en Rango. Ook werkte Leonardi als ‘creature designer’ aan films zoals Constatine en de komende 47 Ronin. De hoofdrollen in Nothing Left To Fear worden ingevuld door Anne Heche, James Tupper, Jennifer Stone, Ethan Peck, Rebekah Brandes en Clancy Brown.

De film krijgt in de V.S. een gelimiteerde release vanaf 4 oktober en zal vanaf 8 oktober verkrijgbaar zijn via OnDemand en op dvd en blu-ray. Over een eventuele Nederlandse release is helaas nog niets bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter