Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tijdens de Sneekweek, het watersportevenement dat dit jaar van 1 t/m 6 augustus voor de 80ste keer wordt gehouden, starten de opnames van de broeierige sexy slasher-comedy Sneekweek.

Met deze film maakt Martijn Heijne als regisseur zijn speelfilmdebuut. Na zijn afstuderen in 2011 aan de Nederlandse Filmacademie deed hij veel ervaring op vanuit zijn bedrijf Visionary Productions als regisseur van commercials, het regisseren van TV-series zoals Love Hurts en Lesbos, als second unit director van Johan Nijenhuis bij de film Bennie Stout en als assistent van Roel Reiné bij zijn meest recente Amerikaanse films Death Race Inferno en Son of Scarface. Met zijn zeer uiteenlopende kwaliteiten en eigen stijl is hij volgens distributeur A-Film Benelux de aangewezen persoon voor dit specifieke genre, dat met name in Amerika zeer populair is.

In Sneekweek besluiten zes bevriende studenten naar de Sneekweek et gaan om te genieten van het onbekommerde feest- en zeilfestijn, maar worden vanaf de eerste nacht geteisterd door een psychopaat. Al snel blijkt dat de vrienden een geheim met zich meedragen. Hun belager zal niet rusten voordat de waarheid boven water komt en hij wraak heeft genomen op alle daders, waarbij de een na de ander gruwelijk aan zijn einde zal moeten komen. De spanning wordt ondraaglijk als een aantal van de vrienden door een foute mix van ADHD-pillen en antidepressiva zelf ook vreemd gedrag begint te vertonen…

Klaas de Jong met Bernard Tulp als gedelegeerd producent zullen namens Farmhouse Film de film produceren. Het scenario is van Alex van Galen met voorontwikkeling van Lars Boom. Dit duo is ook verantwoordelijk voor het scenario van Michiel de Ruyter. De cast zal binnenkort worden bekendgemaakt.

Sneekweek zal naar alle verwachting in het voorjaar van 2016 in de bioscoop te zien zijn.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter