Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Limax Film Productions, de mensen achter de nederhorror Omega, hoopt volgend jaar te kunnen beginnen met de opnames van de horrorshort Songerskop. Het is de bedoeling om geld op te halen via o.a. een crowdfunding actie die start in januari 2016. Hiervoor heeft men al een teasertrailer geschoten onder regie van Max Everett.

Men zal in februari gaan beginnen met het casten van de film die vervolgens in september geschoten moet worden voor een premiƩre in het voorjaar van 2017. Dit is wel onder voorbehoud.

Het scenario van Songerskop is geschreven door Martijn Daamen naar aanleiding van een idee van Gerard van Kempen, Mike Stoffels en Marco Cuccu. Het is de bedoeling dat de film in het Limburgs wordt opgenomen aangezien de film zich daar afspeelt.

De huidige synopsis luidt als volgt:
Tijdens een dropping in de bossen van het Limburgse Echt stuit een drietal pubers op een eeuwenoude mythe: de Juffrouw Zonder Kop. Deze verschijning geeft hen de keuze om haar vloek ongedaan te maken of te sterven. Bang voor de dood kiezen ze voor het eerste, maar wanneer haar voorwaarden onhaalbaar blijken, komt de dood toch wel heel dichtbij…

Uiteraard houden we je op de hoogte over de crowdfunding actie en audities!

songerskop-scripttease-klein

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

2 reacties

Laat een antwoord achter