Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op 13, 14, 18, 19, 20,21, 27 & 28 oktober gaat het om 19:00 uur weer spoken bij attractiepark Toverland in Sevenum…

Wie denkt dat het gewoon een avondje griezelen wordt, heeft het mis. Halloween in Toverland is een aaneenschakeling van kippenvel momenten. Het park is doordrenkt van de meest afschrikwekkende wezens uit de hel. De sluimerende mist verslechtert je zicht en opeens sta je oog in oog met je grootste nachtmerrie. Je rent weg, ontwijkt de andere monsters die op je pad komen, de hoek om en je bent veilig. Ha! Dat had je gedacht, je bent van de ene in de andere scare zone beland. En de rust is van zeer korte duur, dat is zeker.

Met maar liefst drie bizarre nieuwe themazones staat de teller van het aantal scare zones tijdens Toverland Halloween op acht. In deze zones beleef je de engste avonturen. Je ontkomt er niet aan, dit wordt de meest angstaanjagende editie ooit. Je zenuwen worden op de proef gesteld bij elke stap die je verder het park inzet. Hoe ga jij je hieruit redden?

De drie nieuwe scarezones zijn:
Defeated, hierin kom je de verliezers van de Trojaanse oorlog tegen, verband, verminkt en zielloos…Samen met de losgebroken minotaurussen jagen ze je de stuipen op het lijf.
Villa Phobia: Een zeldzame zwarte weduwe villaspin heeft haar intrek genomen in Villa Fiasko…Zorg ervoor dat je niet verstrikt raakt in haar web, want dan kun je geen kant meer uit.
Screaming Swamp: Een afgelegen drassig moeras, met alleen een touw als hulpmiddel…en waar komen die onheilspellende geluiden vandaan?

Voor meer info en tickets, klik hier!

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter