Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– De eerste trailer voor The Pyramid is nu online. Een eventuele Nederlandse release is jammer genoeg nog steeds niet bekend.

Amityville: The Awakening is het nieuwste deel in de franchise en is geregisseerd door Franck Khalfoun (Maniac): De film moet begin 2015 verschijnen.

– In oktober beleeft [Rec] 4 zijn bioscooprelease in Spanje en daarom is er een nieuwe trailer opgedoken. De trailer is natuurlijk in het Spaans en helaas niet ondertiteld, maar we krijgen wel goed beeld van de bloederige chaos die we te zien krijgen. Wanneer we de film in Nederland kunnen zien is nog onbekend:

– Hoewel Seventh Son geen horror is komen er wel de nodige monsters in voor, vandaar dat we hier de nieuwste trailer aan jullie laten zien. De film zou oorspronkelijk in 2012 verschijnen, maar zal nu 5 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. In de hoofdrollen zien we o.a. Ben Barnes, Jeff Brdiges en Jullianne Moore.

– De Nederlandse distributie van The Possession Of Michael King (zie foto) ligt bij A-Film Beneleux, maar die weet nog niet wat men met de film gaat doen. Wel is er een clip opgedoken van deze film:

– De nieuwe film van regisseur Nacho Vigalondo (Timecrimes) is de experimentele thriller Open Windows. De hoofdrollen zijn voor Elijah Wood en Sasha Grey.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter