Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Omdat ik weleens nieuwsberichten maak voor deze site, spit ik met enige regelmaat het web door om te kijken wat voor nieuws er komt uit het land van de horror. Soms dan heb je weleens een paar dagen dat er niet heel veel bijzonders voorbij komt en daarom vind ik het eens leuk om aandacht te besteden aan maar één nieuwsitem.

Mark Jones startte zijn loopbaan als regisseur in 1993 met de film Leprechaun: een naar mijn mening hilarisch slechte B-horror over de gelijknamige Ierse kabouter. Tegenwoordig is hij weer iets meer in beeld door zijn recente thriller/horror Scorned. In een recent interview liet Jones weten dat hij weer bezig is aan een Leprechaun gerelateerde film die hem weer zal samenbrengen met de originele kabouter Warwick Davis.
Samen hebben ze het erover gehad om een nieuwe franchise te starten over een Leprechaun die door een vampier gebeten word en in een Vamprichaun veranderd. De eerste film zal uiteraard Vamprichaun heten en het creatuur zou diens slachtoffers in de enkels bijten in plaats van in de nek.

Persoonlijk vind ik dit een heerlijk fout idee! Het lijkt me echter het geouwehoer tussen twee vrienden (Jones en Davis) in plaats van een serieus iets, maar ik ben wel benieuwd naar jullie mening over dit idee. Ik nodig jullie lezers dan ook uit om het in de Slowchat hier verder over te hebben.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter