Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Verslag Freaky Friday (31-10-14)

Normaal gesproken is een van onze redacteuren aanwezig bij Freaky Friday om een verslag te schrijven. Helaas was dat dit jaar niet het geval , maar een van onze bezoekers was wel aanwezig en hij wilde een kort verslag schrijven:

Er was deze keer opmerkelijk meer publiek. Of dat kwam omdat Freaky Friday op Halloween viel, ik weet het niet. Deze keer moest ik langs zo’n jonge tienermeid zitten die bij elk “eng” moment een sjaal voor de ogen trok terwijl ik in de lach schoot (van het film fragment). Was wel grappig 🙂 En de grote bittergarnituren en het afsluitende ontbijtwaren ook weer erg lekker.

De films waren ook niet slecht. Ze hadden allemaal met bezetenheid door demonen of geesten te maken.
The Damned was best wel om naar te kijken, maar niet heel spectaculair. Het aantal enge/schrik momenten was wat beperkt. Maar het verhaal was wel aardig gebracht. Hij was ten minste ook niet zo voorspelbaar.
As Above, So Below was de film waar ik echt naar uit keek. Ik kwam die film al langere tijd geleden tegen op IMDb. En toen ik zag dat hij bij Freaky Friday draaide, wilde ik deze film heel graag zien. Het mooie is dat deze film ook echt in de catacomben van Parijs is gefilmd. Deze film heeft best goede schrik momenten (wat naast mij vaak werd bevestigd :-D). Het verhaal ontwikkeld zich ook best verrassend. Er komen dingen in voor die je niet zou verwachten. Ik vond deze film toch wel boven gemiddeld.
Annabelle heeft een mooi verhaal met een goede opbouw naar het einde toe. Alleen viel, aan het einde, het moment wanneer de geest wordt verslagen wat tegen. Dit einde was in mijn ogen wat te abrupt, zonder een mooi gevecht of iets dergelijks.
Ouija was best aardig. Met het aantal films die er nu intussen al zijn over of met dit bord”spel” maakt het wel een beetje afgezaagd. Maar er wordt toch wel een beetje een twist aan gegeven. Meerdere geesten waarbij je op het verkeerde been wordt gezet welke de goede en welke de slechte is. Verder bevat deze film enkele goede “momenten” en is best mooi gebracht.

Ik heb maar niet te veel verklapt over de films voor het geval je ze nog moet zien. Maar ze zijn het zeker wel waard.

Groeten,

Sjoerd H.

Bij deze willen we Sjoerd hartelijk bedanken voor zijn tijd en moeite om verslag uit te brengen. De volgende editie zal waarschijnlijk in april 2015 plaatsvinden…

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter