Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op 31 oktober, de avond van Halloween, organiseert Utopolis Almere een unieke vertoning van de Nederlandse horrorfilm Kristen, met Terence Schreurs in de hoofdrol.

Kristen ging op 28 september in première op het Nederlands Film Festival en is er verder nog niet vertoond in de Nederlandse bioscopen. Bij Utopolis Almere kun je de eerste openbare vertoning van deze film bijwonen! Op deze speciale avond beleven de bezoekers van Utopolis Almere een echte Halloween Special. Met griezelig ontvangst en spannende lekkernijen worden de bezoekers welkom geheten. Dan volgt de film die de bezoekers tot het einde toe op het puntje van hun stoel zal houden! Als kers op de taart is hoofdrol speelster Terence Schreurs aanwezig voor een meet ’n greet. Maak gebruik van deze unieke kans, kom langs, bekijk deze bijzonder goede film, ga op de foto met Terence of een van de horror bios bezoekers en stel je zenuwen op de proef tijdens deze spannende avond!

Je bent vanaf 21.30uur welkom om de horror thema-avond optimaal te beleven. Om 22.00uur start de film. Kaartjes kun je reserveren via deze link: http://www.utopolis.nl/halloween – er zijn maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Trailer Kristen:

Over Kristen:
“Kristen” is een claustrofobische thriller/horror over Kristen Welling, een jonge vrouw die op de vroege ochtend van 1 januari geterroriseerd wordt door een onbekend persoon in het café van haar vader. Kristen is daar begonnen om de puinhoop van het feest van afgelopen nacht op te ruimen. Ze zou dit samen met haar vriend doen, maar deze komt maar niet opdagen. Ook neemt hij zijn telefoon niet op. Kristen wordt ondertussen meerdere keren gebeld door een onbekende man die alles over haar lijkt te weten. Hij weet dingen die niemand kan weten. Als het eerste bloed begint te vloeien, verandert de wereld van Kristen langzaam in een nachtmerrie. Een steeds vreemder wordende wereld binnen de vier muren van het café. Wie is deze onbekende figuur en waarom doet hij dit?

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter