Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Twee studenten gaan samen met hun professor mee met een vissersboot (de ‘Harbinger’) de Beringzee op, om op zoek te gaan naar blauwe vinvissen en onderzoek te doen naar de gevolgen van de opwarming van de aarde. Nadat ze, samen met de bemanning van het schip, een oud wrak van een ruimteschip van de Sovjet opvissen, beginnen er doden te vallen en blijkt niet iedereen met hetzelfde doel op het schip aanwezig te zijn.

Uit het bevroren wrak blijkt dat de Russen in de jaren tachtig hebben geëxperimenteerd met tardigrades, kleine wezens die bestand zijn tegen de grootste kosmische straling. De wezentjes hebben zich, in de ruim drie decennia die zij onder het ijs hebben doorgebracht, weten te muteren tot ware monsters die de warmte van het menselijke gezelschap niet zomaar op willen geven…

– – – – – – – – – – – – –

De creature feature Harbinger Down is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. De film werd geregisseerd door sfx-meester Alec Gillis en bevat veel praktische effecten. In de hoofdrollen zien we o.a. Lance Henriksen, Matt Winston, Giovonnie Samuels, Camille Balsamo en Mick Ignis.

Wij mogen van distributeur Splendid Film maar liefst 2 dvd’s en 2 blu-rays weggeven. Deze zullen we verloten onder de goede inzendingen op de onderstaande vraag:

Wil je meedoen aan deze prijsvraag?

Graag even inloggen of registreren om de vraag te kunnen lezen!

Stuur je antwoord en adresgegevens (o.v.v. Harbinger) uiterlijk 10 Februari a.s. naar:

prijsvraag@horror.nl

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms