Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

VANAF 27 OKTOBER IN DE BIOSCOOP

Het was nooit alleen maar een spelletje. Ouija: Origin of Evil sleurt kijkers terug in de wereld van het bovennatuurlijke bordspel in dit vervolg op de culthit uit 2014. In het Los Angeles van 1965 lichten een moeder en haar twee dochters mensen op met séances. Wanneer ze een nieuw trucje toevoegen aan hun repertoire halen ze per ongeluk een echte kwaadaardige geest in huis. Als de jongste dochter bezeten raakt door deze genadeloze geest, moet de familie ondenkbare angsten overwinnen om haar te redden en om de geest die haar in bezit heeft uit te drijven

Ouija: Origin of Evil is geproduceerd door Platinum Dunes compagnons Michael Bay, Brad Fuller en Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, The Purge), samen met Blumhouse Productions’ Jason Blum (The Purge, Insidious), Hasbro’s Brian Goldner (Transformers, G.I. Joe) en Stephen Davis (Ouija). Regisseur Mike Flanagan schreef ook het script, samen met Jeff Howard, met wie hij eerder al samenwerkte aan Oculus en Before I Wake. Universal Pictures zal de film wereldwijd uitbrengen.

– – – – – – – – – –

Om deze release te vieren mogen wij van Universal Pictures maar liefst 4 pakketten weggeven met 2 kaartjes, een t-shirt en een kaartspel. Deze pakketten zullen we verloten onder de goede inzendingen op de onderstaande vraag:

Welke actrice werkt nu voor de derde keer samen met regisseur Mike Flanagan?

Stuur je antwoord en adresgegevens (o.v.v. Ouija) vóór 2 november a.s. naar:

prijsvraag@horror.nl

Over de auteur

Profielfoto van Michael C.

Woont in: Nederland Leeftijd: 16+ Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms