Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Cannibal Holocaust
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Ik heb de film gehuurd en daar heb ik zeker geen spijt van. dit is wat er precies op de kaft stond van de film.

Deze film is alleen geschikt voor mensen die bijna alles op horror gebied hebben gezien. Geen enkel lichaamsdeel wordt gespaard in deze kannibalen film. Geslachtsdelen, borsten, hersenen etc. Als je echt zeker weet dat je er tegen kunt moet je hem halen. Hoe weerzinwekkend het ook is, dit blijft volgens kenners een van de beste kannibalen films. Maar je bent gewaarschuwd. Hij is niet voor niets in meer dan 30 landen verboden.

Toen ik dit op de kaft van de film las dacht ik haha.
dat zeggen ze van zoveel films , maar na dat ik hem gezien had was ik het toch wel bijna helemaal met hun eens. Nouw om het verhaal te zeggen:
4 jonge mensen trekken de jungle in om een documentaire te maken over hoe 2 cannibalen stammen met elkaar omgaan. het film materiaal werd in de jungle teruggevonden.
Deze film bevat ook extreme sex cenes.er was een minpunt: het acteerwerk was niet echt goed maar dat doe er niet veel toe.
Deze film is 100% zeker een aanrader.
KIjken dus !!!

Over de auteur

avatar

26 reacties

 1. avatar
  GrooveBoy

  En waarom staat hier boven ‘het acteerwerk was niet echt goed..’ , dat is wel normaal omdat het geen acteurs zijn en echt gebeurt is eh!!

 2. avatar
  G-woman

  natuurlijk kan je deze film huren in de videotheek en das echt ni echt gebeurd hoor,slimmeke das gewoon sensatie en eigenlijk 1 walgelijke grap,leuk als je van bloed houdt maar voor de echte thrillerfanaten is dit een beetje verhaalloos xxx

 3. avatar
  An

  Zombie fan moeten we u nu aanbidden omdat ge die hebt durven kijken toen ge 13 was hahaha,was da nu voor iets idioots om daarbij te zetten lomp ventje

 4. avatar
  psycho

  om even te reageren op g-woman: natuurlijk is het niet echt gebeurd… maar ik denk niet dat je echt ook maar het minste benul hebt van de filmwereld als je denkt dat het ‘als grap bedoelt is.’ het is allemaal pure sensatie opwekken en daarmee nog veel meer geld uit de film slaan.

 5. avatar
  mdouma

  Ruggero deodato heeft zelfs moeten bewijzen dat het geen echte beelden zijn. Wel zijn de dieren die gebruikt zijn in de film echt en ook echt gebruikt (Lees misbruikt). Nee geen film voor mij. Ik heb hem ook nog nooit gezien maar ik denk ook niet dat mijn maag dit kan hebben ben ik bang

 6. avatar
  silly

  zieke geesten, de mensen die hem zien en er achteraf kicken en hem leuk vinden??!! die regisseur heeft een zieke geest en die acteurs en actrices die er aan mee werkten, zieke boel. Bah, en dan noemt zich mensheid? Ja, sadistisch tot en met!!

 7. avatar
  master of horror

  het is ook niet leuk dat echte dieren zijn gebruikt maar ze zijn vast goed verzorgt en trouwens als er iemand zwaar tege de diere scenes is moet je ook nooit meer naar de Mcdonalds gaan. maar het is niet normaal (ook al hep ik de film nog niet gezien:P)

 8. avatar
  Horror_Master

  Sommige vinden het een verijking voor de horror, andere een dieptepunt. Ik vind het persoonlijk een redelijk goede film. Het enigste schokkende was met de schildpad, de rest was voor mij een teleurstelling, niet het gore wat werd belooft

 9. avatar
  Quir1

  Ik vond het ook een redelijk sterke film, maar ook ik was teleurgesteld door de gore. Het word op fora te veel opgeblazen. W?l heeft de film een boodschap, want wie zijn nu eigenlijk de echte barbaren?

Laat een antwoord achter