Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Cubu Zero, The (2004)

Cubu Zero, The (2004)
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

In Cube Zero, de prequel van de succesvolle cultfilm Cube, wordt de oorsprong van de mysterieuze Cube uit de doeken gedaan. Opnieuw wordt een groep willekeurige vreemdelingen wakker in een constructie van geschakelde kubussen. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Het doolhof is uitgerust met dodelijke valstrikken. Terwijl onze helden naar de uitgang zoeken, ontdekken zij de gruwelijke waarheid achter de Cube. Van binnen is de Cube een dodelijke valstrik, maar wat zich aan de buitenkant bevindt, is misschien nog velen malen erger…

In Cube Zero komt eindelijk een beetje informatie hoe de personen in The Cube terecht komen, echter wat de reden hiervoor is blijft een mysterie (wat deze serie toch wat extra’s geeft). Natuurlijk zit er weer voldoende suspense elementen hierin, niet echt een horror in mijn ogen, maar valt wel onder dit genre.
The Cube is echt zo’n serie die je moet waarderen, wie het einde van deel 1 echt niets aan vond, zal deze versie moeten bekijken, dat zal je enigzins op andere gadachten brengen.

Over de auteur

avatar

9 reacties

Laat een antwoord achter