Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Dead End
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Frank en zijn gezin bestaande uit vrouw laura, zoon Richard, dochter Marion en diens vriendje Brad, zijn op weg naar een kerstdiner. Voor de verandering neemt Frank eens een keer een binnenweg, dat had hij dus niet moeten doen…

Want binnen de kortste keren word het gezin op de hielen gezeten door een mysterieuze vrouw in witte kleding, een zwarte lijkenwagen en een maniak die mensen graag in repen snijd….

Gore 8/10
Enkele gruwelijke effecten met; bloederige schotwontwonden, spuitend bloed, een afgesneden oor, een verbrande arm, een gat in het hoofd waar hersenen bijna uitvallen ( a la Bad Taste), een gruwelijke scene met een dode baby, en het ergste is nog de scene waarin een hele lip word afgebeten
en je ziet het helemaal.Goede effecten.

Acteerwerk
Het acteerwerk is helemaal geweldig van iedereen vooral van Lin Shaye, een persoonlijke favoriete actrice.

Conclusie
Dit is DE verrassing van 2005 en als hij bij jou in de buurt te huur is; huur hem dan! Of beter nog; koop hem, want het is echt een superfilm.

De film heeft zowel geweldige humor die vooral het tienerpubliek aan zal spreken
als genoeg ronduit enge momenten en je zit gegarandeert 80 minuten op het puntje van je stoel. Dit is echt een heel, heel bizarre film die je echt niet zo snel vergeet.

Dat hij direct-to-video is uitgebracht, snap ik ook niet want het is echt een horrormeesterwerkje. Ik weet dat er zeker mensen boze reacties hieronder gaan plaatsen dat ze het absoluut niet met me eens zijn. Maar deze film is dan ook niet voor iedereen, maar horrorfan of geen horrorfan, ik weet bijna zeker dat bijna iedereen deze film wel zal bevallen.

Dit filmpje heeft niet voor niks een mysterieuze sfeer, super acteerwerk, goede humor, effectieve gore-scenes, een
geweldige soundtrack en momenten om nagel te bijten van angst, dat is voor mij al onmogelijk een slechte film!

Ik raad dus hierbij iedereen aan, horrorliefhebber of horrorhater om deze film zo snel mogelijk te bekijken en je plaatselijke videotheek te bestormen en naar deze film te vragen.

Over de auteur

avatar

3 reacties

  1. avatar
    Z@3

    Hij was idd wel aardig, vond het ook een grote verassing, creepy was de auto die steeds voorbij reed. Verder is de film al gereleased in 2004, had hem vorig jaar al gezien. 6je, voor een horror een 7.5

Laat een antwoord achter