Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Dog Soldiers
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Wat een millitaire oefening had moeten worden ontaard voor een groepje soldaten uit in een nachtmerrie als zij worden belaagt door een groep weerwolven. Door hulp van de mooie Megan belanden het groepje in een verlaten boerderij waar ze stand proberen te houden tot het ochtendlicht..

Het uitgangspunt is niet originaal (denk aan “Night of the living dead” of “Assualt on precinct 13”) maar het is weel goed uitgewerkt. Na een langzaam begin neemt de vaart toe.
De weerwolven zijn dit keer eens niet van CGI, maar van ouderwetse rubberen pakken en dat laat het geheel veel geloofwaardiger overkomen.
Deze film mag zeker niet ontbreken in een top 10 van weerwolf-films!

Over de auteur

avatar

12 reacties

 1. avatar
  TheUndertaker

  In mij ogen een zeer originele horrorfilm waarbij de weerwolven niet als ??nlingen, maar echt als een pack handelen. Bovendien zie ik een weerwolf het liefst in Grinos-vorm (wolfman) en dat is in deze film gelukkig mooi in beeld gebracht. Het feit dat het een Engelse (Schotse) film is geeft des te meer sfeer aan deze film, die ik zie als ??n van de betere weerwolf films.

 2. avatar
  horror beeg killer

  Geweldige film,de sfeer is helemaal top in deze film,goede spanning,goede gore.De acteurs deden het heel erg goed.Zeker weten een aanrader.

 3. avatar
  lammie

  Als het waar is wat ik las…komt er een dog soldiers 2,waarschijnlijk pas in 2011,maar toch zonde.Dit is ook zo’n britse horror die een soort ‘underground’ status moet hebben…zonder vervolgen.

Laat een antwoord achter